40 saniyede kırmızı kart gördü, Galatasaray'ın başına bela oldu

Galatasaray'da sergilediği başarılı performans sonrası bonservisinin alınması planlanan Mauro Icardi, dev kulübün transfer listesine girerken takas ile bu hamlenin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

40 saniyede kırmızı kart gördü, Galatasaray'ın başına bela oldu

Fransız basınından müthiş iddia... Geçtiğimiz günlerde gazete manşetlerinde yer alan haberlere göre PSG, Icardi ile yolları kesin olarak ayırmaya karar verdi. Teknik direktör Galtier de geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Icardi yeni sezon planlarımız arasında yer almıyor" açıklamasını yapmıştı.

Gazeteler, Fransız devinin Arjantinli yıldız için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiğini ileri sürdü. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi vakit kaybetmeden harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Icardi'nin bonservisini daha da düşük bir bedelle kulübe kazandırmanın hesapları içinde.

'SİZ ANLAŞIN YETER'

Galatasaray'ın bu operasyondaki en büyük avantajı ise Icardi'nin tutumu olacak. 30 yaşındaki santrfor, "Siz PSG ile anlaşın yeter, ben imzaya hazırım" diyerek Cim Bom'da kalmaya yeşil ışık yaktı. Arjantinli yıldızın son günlerde Galatasaray'la ilgili yaptığı pozitif paylaşımlar da "Beklenen anlaşma sağlandı" diye yorumlanıyor. Sarı-Kırmızılılar sezon bitmeden Icardi'nin bonservisini almayı hedefliyor.

YENİ TALİP DURUMU KARMAŞIKLAŞTIRABİLİR

İtalyan basınından Calcionow, Mauro Icardi konusunda dikkat çekecek bir iddia ortaya attı. Arjantinli golcünün Juventus'un yeni sezon için belirlediği transfer hedefleri arasında yer aldığı aktarıldı. İtalyan devi, bu transferi takas formülü ile sonuçlandırmak istiyor.

MOISE KEAN'DE PSG'YE DÖNÜŞ İHTİMALİ

La Gazzetta dello Sport'a göre son Roma maçında oyuna girdikten 40 saniye sonra kırmızı kart gören Moise Kean'in Juventus'ta kalma ihtimali bulunmuyor. İtalyan devi, Calcionow'ın haberine göre Kean'i eski takımı PSG'ye önererek Icardi transferini bitirmeyi hedefliyor.

GÖZLER PSG VE ICARDI'DE

PSG'nin Moise Kean'in yeniden kadroya katılmasına nasıl yaklaşacağının transfer adına belirleyici olabileceği ifade edilmekte. Ayrıca bu noktada Mauro Icardi'nin kararı da önem taşıyor. Arjantinli yıldızın Galatasaray'da mutlu olması Sarı-Kırmızılıların elini güçlendirse de Juventus gibi bir ekiple İtalya Serie A'ya dönme ihtimaline de sıcak bakabileceği aktarılmakta.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2023, 21:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Başlık Güzel
Başlık Güzel - 1 yıl Önce

Kırmızı kart gören kim.

Ar
Ar - 1 yıl Önce

Mois Kean kırmızı kart gören topçu.