"5-6 milyon Euro'yu gözden çıkardılar, Galatasaray'dan transfer etmek istiyorlar"

Roma, Galatasaray'ın genç yeteneği Efe Akman için harekete geçti.

"5-6 milyon Euro'yu gözden çıkardılar, Galatasaray'dan transfer etmek istiyorlar"

Galatasaray'da Akman kardeşlerin sözleşmeleri gündemden düşmüyor. Sarı kırmızılı kulüpte Futbol Direktörü Yardımcısı görevinde bulunan Ayhan Akman'ın çocukları Hamza Yiğit Akman ve Efe Akman, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında bulunuyor.

HAMZA AKMAN, OYNAMAK İSTİYOR

Galatasaray ile 2021 yılında profesyonel olan Hamza Yiğit Akman'ın mukavelesi 31 Mayıs 2024'te sona eriyor. 19 yaşına gelmesine rağmen Galatasaray ile sadece 3 resmi maçta toplamda 52 dakika süre alan genç futbolcuyla başta Kopenhag olmak üzere birçok Avrupa kulübü yakından ilgileniyor. Hamza Yiğit'in de düzenli forma giyebileceği bir kulübe gitmeye sıcak baktığı biliniyor.

ROMA, EFE AKMAN İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray akademisinden son yıllarda yetişen en büyük potansiyel yakıştırmaları da yapılan Efe Akman ise Roma'nın radarında. Sarı kırmızılı kulüp ile henüz profesyonel sözleşme yapmayan genç futbolcu için ısrarlı bulunan Roma'nın Efe için İspanyol menajeriyle de bir araya geldiği ve şartlarını sorduğu öğrenildi.

5-6 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDILAR

İtalyan ekibinin 17 yaşındaki futbolcuyu, 18'ine bastıktan sonra transfer etmek istiyor. İtalyan ekibinin Efe Akman için gerekirse 5-6 milyon Euro gibi bir meblağı da gözden çıkardığı öğrenildi.

PROFESYONEL OLMAZSA YETİŞTİRME BEDELİYLE ÇIKABİLİR

Efe Akman ile Galatasaray anlaşmaya varıp profesyonel sözleşme imzalamaması durumunda Roma, oyuncuyu yetiştirme bedeli karşılığında transfer etme hakkına sahip. Bu durumda Galatasaray'ın elde edeceği gelir ise 250-300 bin Euro bandında olacak.

Kaynak: Çağatay Çelik / Habertürk

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 17:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 3 ay Önce

Elden kaçması mı bekleniyor hala?
Madem oğulları sözleşme yapmayacaktı ne için babalarına iş verildi?