"Galatasaray anlaşma sağladı, Ziyech giderse hemen İstanbul'a getirecekler"

Bir kişilik yabancı kontenjanını Derrick Köhn transferiyle dolduran Galatasaray, bir sürprize daha imza atabilir.

"Galatasaray anlaşma sağladı, Ziyech giderse hemen İstanbul'a getirecekler"

Sol bek ihtiyacını Hannover 96'dan Derrick Köhn transferiyle gideren Galatasaray'da transfer bitmiş değil. Sarı-Kırmızılılar, transferin son günün hareketli geçirmeye hazırlanıyor.

KAMADA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Bir süredir fırsat transferi peşinde olan Sarı Kırmızılılar, yaz döneminde de gündeme gelen Japon 10 numara Daichi Kamada ile anlaşma sağlamış durumda.

Bir taraftan 27 yaşındaki oyuncunun kulübü Lazio ile pazarlık sürecini yürüten Galatasaray Yönetimi, son pürüzleri gidermesi halinde yabancı kontenjanında 1 kişilik yer daha açmak zorunda kalacak.

ZIYECH, GÖZDEN ÇIKARILDI

Son kontenjanı Derrick Köhn takviyesiyle dolduran Sarı-Kırmızılılar’ın gözden çıkardığı oyuncu ise Hakim Ziyech. Tek sorun, Faslı yıldızın Afrika Kupası’nda yaşadığı sakatlık nedeniyle görüşmeleri dondurması.

Suudi Arabistan kulüplerinden Al-Shabab bir süredir Ziyech’le ilgileniyordu. Ancak onlar da, “Bütçelerinin yeterli olmadığını” gerekçe göstererek bu transferden çekildiler.

Tecrübeli oyuncu Galatasaray’da kiralık olarak forma giydiğinden, Sarı-Kırmızılılar’ın bu operasyondan bonservis bedeli kazanma şansı bulunmuyor. Sezon sonunda Ziyech’in hem Galatasaray’la hem de Chelsea’yle sözleşmesi sona erecek ancak Cim Bom oyuncunun bonservisini bedelsiz alma hakkına sahip.

ZIYECH BİR TAKIMLA ANLAŞIRSA KAMADA İSTANBUL'A GELECEK

Kulüp yönetimi, Hakim Ziyech’e transfer görüşmesi yapması için izin vermişti. Eğer Faslı yıldız bugün erken saatlerde bir takımla anlaşırsa, Galatasaray Kamada’yı vakit kaybetmeden İstanbul’a getirecek.

SON KEZ GÖRÜŞÜLECEK

Ziyech’le tazminatsız sözleşme feshinin ise mümkün görünmediği, ancak tarafların son bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi. Öte yandan Kamada’nan Lazio ile olan kontratı da sezon sonunda bitiyor ancak taraflar 3 yıllık opsiyon hakkına sahip. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Metin Karabaş / Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 12:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yildirim
Yildirim - 3 ay Önce

Ziyech niye gözden cikariliyor?Ndombeleyle Tete varken Ziyech gönderilirse sözün bittigi yer olur.Bu adamlar ne ise yariyor?Ziyech oynadigi her macta takimin en iyilerindendi,adamin paslari sutlari teknigi 10 numara

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 3 ay Önce

İNŞALLAH ziyehc gider