Ömer Üründül: "Galatasaray gönderdi, geçen hafta 60 bin kişi önünde maça çıktı, bence risk aldılar"

Galatasaray, devre arası transfer dönemini 3 yeni isimle kapattı. Serge Aurier, Carlos Vinicius ve Derrick Köhn, takıma katılan isimler olurken ayrıca Berkan Kutlu da geri döndü.

Ömer Üründül: "Galatasaray gönderdi, geçen hafta 60 bin kişi önünde maça çıktı, bence risk aldılar"

TRT Spor yorumcusu Ömer Üründül, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Üründül'ün açıklamaları şu şekilde:

"SERGE AURIER İYİ TRANSFER"

"Serge Aurier'i biliyoruz, iyi transfer. Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da kaptan olarak görev yapıyor. Ben Galatasaray'a fayda sağlayacağını düşünüyorum."

"ANGELINO'DAN NEDEN BU KADAR KOLAY VAZGEÇTİKLERİNİ ANLAMADIM"

"Galatasaray'ın gönderdiği Angelino, geçen hafta 60 bin kişi önünde Roma ile ilk maçına çıktı. Neden bu kadar kolay vazgeçtiler de Bundesliga 2'den Derrick Köhn diye bir adamı aldılar anlamadım. Bence risk transferi."

"NELSSON, TAKIMIN İSTİKRAR ABİDESİ"

"Galatasaray'da Nelsson'a çok ayrı bir parantez açmak istiyorum. Nelsson son iki senedir çok iyi performans gösteriyor. Takımın istikrar abidesi. Icardi'nin performansı sallanıyor. Barış Alper Yılmaz geçen sene bir var bir yoktu ama bu sene çok iyi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 22:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 3 ay Önce

Ne demek neden Angelino yu gönderdiler adam 6 m euro edecek ne oyun oynadı 19 maçta risk asıl oydu almak zorunluluğun var büyük bir maliyeti gelişime açık olmayan vasat bir futbolcuya harcamak yerine potansiyeli olan oyuncuya vermek istediler hem de yarı fiyatından az bir bedel çıkıyor maaşları da katarsak

Adem
Adem - 3 ay Önce

Ömer dede, sen de gördün angelinoyu...ne bir orta yaptı ne bir gol pası attı....tesadüfen adama çarpıp giren bir frikik golü...siz başkan ya da hoca olsanız bu kadar dayanabilir misiniz ? Biraz daha insaflı yorumlar yapınız...

Abuzer kadayıf
Abuzer kadayıf - 3 ay Önce

Kollektif futbol oynamıyordu

Koku
Koku - 3 ay Önce

Dervişoğlu neden gittiyse oda ondan gitti diyeyim anlasınlar