Galatasaray'dan Roma ve Kopenhag'a gidecekeler mi? Ayhan Akman açıkladı!

Galatasaray'ın genç yetenekleri Hamza Akman ve Efe Akman ile ilgili çıkan söylentilere babası Ayhan Akman'dan flaş cevaplar geldi.

Galatasaray'dan Roma ve Kopenhag'a gidecekeler mi? Ayhan Akman açıkladı!

Galatasaray'da futbol takımı idari bölümünde göre alan Ayhan Akman için çocukları Hamza Akman ve Efe Akman'ı başka transfer edeceği yönünde söylentiler ortaya atıldı.

Ayhan Akman, Spor Gecesi Digital Youtube kanalına tüm konularla ilgili açıklama yaptı.

Akman'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, TEKLİF YAPMADI"

"Efe Akman ve Hamza Akman'a Galatasaray'dan resmi bir teklif gelmedi. 'Hamza neden uzatmadı? Efe neden imzalamadı?' gibi soruların muhatabı ben değilim. Çünkü ortada teklif yok. Kapıyı çalıp çocuklarımı ne yapacaksınız mı diyeyim?"

"EFE'Yİ DAHA ÖNCEKİ YÖNETİMLER OYALADI"

"Efe Akman'a gelince 3 yıldır bundan önceki yönetimler 'Bugün imzalayacağız, yarın imzalayacağız' diye Efe'yi oyaladı."

"HAMZA, OYNAYAMADIĞI İÇİN GİTMEK İSTİYOR"

"Hamza'nın 3 yıllık kontratı bu sene bitiyor. Oynamadığı için ve hala teklif gelmediğinden dolayı gitmek istiyor."

"HAMZA İÇİN KOPENHAG İLE GÖRÜŞTÜM"

"Hamza Akman için Kopenhag ile görüştüm. Fakat bu görüşmede hiçbir detay konuşulmadı. 'Sezon sonunda bakacağız' dediler. Net bir gelişme yok."

"EFE'NİN ÖN SATIN ALMA HAKKI ROMA'DA"

"Galatasaray, Zaniolo transferi için Efe Akman ve Yusuf Demir'in ön satın alma hakkını Roma'ya verdi. Efe konusunda benim bir söz hakkım yok ki. Efe’yi Roma'ya götürmek gibi bir durum söz konusu değil. Ön satın alma hakkı zaten Roma'da."

"ÇOCUKLARIMI GALATASARAY'DAN KAÇIRACAK ADAM DEĞİLİM"

"Ben neredeyse 24 saatimi Erden Timur ile geçiriyorum. Ben, çocuklarımı Galatasaray'dan kaçıracak adam değilim. G.Saray'dan çok şey kazandım, çok şey kazandırdım. G.Saray camiasının evladıyım. Burada babalığı ve profesyonelliği ayırdım. Futbolda torpil var diyorsunuz. Galatasaray'da kimse torpille oynayamaz. Ben buradan ekmek yedim. Varsa çocuklarım da ekmek yiyecek." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 22:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alperen
Alperen - 3 ay Önce

Akman soyadını taşımasa bir gün tutmazlar... Gel sana senin çocuklar gibi 24 saatte 50 tane adam bulayım

Mustafa Çakır
Mustafa Çakır - 3 ay Önce

Efe kupa maçında oynadı ve bana göre çok iyiydi. Maçı sıfır hata ile bitirdi.

GSli
GSli - 3 ay Önce

Ülkemizde genç yetenekli sporcuların hangi dönemde hangi yöntemlerle yetisecegini bilen pedagog yetiştiricilik ve kurumlar maalesef yoktur.Halen alaylı ve saldım çayıra metodu geçerlidir.Bu yüzden yetenekli gençler heba edilmektedir.Bakanlik ve siyaset bu konuda duyarsız,kulüpler ise para bulamadıkları beyanı ile ilgisiz ve günü kurtarma metotları ile meşguldür. GS yönetimi bu konuda hiçbir faaliyet içerisinde olmadığını göstermiştir.Bu gençler futbolu bilen ve başarıya aç teknik adamların olduğu takımlara kiralanarak gelişmeleri sağlanmalıdır.Gelismenin yurt dışında saglanamayacagi çeşitli örneklerde gösterilmiş ve anlaşılmıştır.