Abdülkerim Bardakcı'dan Ali Koç'un sözlerine cevap

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da futbolcular antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdülkerim Bardakcı'dan Ali Koç'un sözlerine cevap

Sözlerine hedefine ulaştığını belirterek başlayan Abdülkerim Bardakcı, “Tüm Galatasaray camiasına teşekkür ediyorum. İlk sezonumda şampiyonluk yaşadım, en büyük hedefimdi ve hedefime ulaştım” ifadelerini kullandı.

"ÇOK ŞÜKÜR MUTLU SONA ULAŞTIK"

Fenerbahçe derbisi öncesinde taraftara da açık yapılan antrenman öncesinde konuşan Abdülkerim, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un "Sen bu kadar para eder misin?" sözleriyle ilgili soruya; “Ben sadece futbola odaklandığım için her zaman en iyi bireysel performansımı vermeye çalıştım. Takımıma da bu sene katkıda bulunduğumu düşünüyorum. Çok şükür mutlu sona ulaştık. Seneye bunun daha da üstüne çıkmaya çalışacağız” cevabını verdi.

"UNUTTURABİLDİYSEM NE MUTLU BANA"

28 yaşındaki futbolcu, sezon başında takımdan ayrılan Marcao için, “Marcao benim de beğendiğim bir futbolcu. Ama büyük Galatasaray taraftarına unutturabildiysem ne mutlu bana” dedi.

"GALATASARAY TARAFTARI ARKAMDA DURDU"

Abdülkerim Bardakcı, sezonun kırılma anıyla ilgili ise, “Tabii ki ben sezona biraz şanssızlıklarla başladım. Ama Galatasaray taraftarı arkamda durdu. Bana o özgüveni verdi, hissettirdi. Benim için kırılma maçı içerideki Alanya maçımızdı. Çok iyi futbol oynuyorduk, 2-0 öne geçtik. Daha sonra bazı sebeplerden dolayı maç berabere bitti. Ama bizim orada gösterdiğimiz reaksiyon çok iyiydi. Ondan sonra da zaten müthiş bir ivme yakaladık, mutlu sona ulaştık” açıklamasını yaptı.

Başarılı savunmacı, Galatasaray formasıyla sıradaki hayalinin “Allah nasip ederse, Şampiyonlar Ligi’ne gidebilirsek orada ilk 11’e girebilmek” olduğunu söyledi.

"NELSSON İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ"

Abdülkerim, sezonun en iyi stoperi olarak gösterilmesinin hatırlatılması üzerine, “Nelsson ile çok iyi anlaşıyorduk. İkimiz de bir birime uyum sağlayabildik. Önemli olan bizim için sezonun stoperi olarak seçilmek değil de az gol yemekti. Biz de bu hedefimize ulaştık” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2023, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Munir kara
Munir kara - 12 ay Önce

Bravo sana sporcu olarak cok seviyeli cevap vermiş zaten cevap saha verilirdi sonuc zaten bunun cevabini vermis

Muhteşem bir şey var mı diye bir şey var ama bu kadar çok düsünme
Muhteşem bir şey var mı diye bir şey var ama bu kadar çok düsünme - 12 ay Önce

444

Ersin can
Ersin can - 12 ay Önce

Abdül kerim sahada oynayıp başkana gereken cevabı verecektir

İbrahim Yamacaçıkar
İbrahim Yamacaçıkar - 12 ay Önce

Galatasayar yola girdi dönmez !!!