Abdülkerim Durmaz: "Avrupa'da bile böyle oyuncu bulamazsınız, Galatasaray'ın en iyisi"

Galatasaray'ın Süper Lig'deki dolu dizgin ilerleyişi devam ediyor.

Abdülkerim Durmaz: "Avrupa'da bile böyle oyuncu bulamazsınız, Galatasaray'ın en iyisi"

Vole Plus Youtube kanalında Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde

"EN İYİSİ MUSLERA'YDI"

"Kerem Aktürkoğlu ve Mertens, Gaziantep FK maçında iyi değildi. Barış Alper Yılmaz müthiş gol attı ama 90 dakika ne oynadı? Bana göre Gaziantep FK maçının en iyisi Muslera'ydı."

"MUSLERA GİBİSİNİ AVRUPA'DA BİLE BULAMAZSINIZ"

"Muslera, Gaziantep'in kontralarını müthiş karşıladı, adeta bir stoper oyuncusu gibiydi. Oyun takibi ve oyun zekası gerçekten çok başka. Türkiye'yi geçtim, Avrupa'da Neuer yapar bunları. Bana maçın adamını sorduklarında 'Muslera' dedim, şaşırdılar. Gaziantep 2'yi atıyor derken bir anda ekranda Muslera belirdi. Bu oyun takibi ve zekası kalecilik işi değil. Neuer'in iyi zamanlarını hatırlattı. Avrupa'da bile bulamazsınız. Muslera olmasa Galatasaray rahat 2. golü yerdi. En fazla 2-2 olabilirdi."

"MUSLERA SAKATLANSIN, GALATASARAY ŞAMPİYON OLAMAZ"

"İddia ediyorum Muslera sakatlansın, kalan maçların 6 veya 7'sinde oynamasın, Galatasaray şampiyon olamaz, Fenerbahçe şampiyon olur. Icardi'nin bu sezon oynamadığı maçlar oldu, emin ol Muslera'nın eksikliği kadar yerini belli etmez."

"SACHA BOEY'İN EKSİKLİĞİ LİGDE ÇOK BELLİ OLMAZ"

"Sacha Boey'in hücum bindirmelerine karşılık asist sayısı düşük. Ama defansif yönü çok başarılı. Özellikle dinamizmi çok aranacak. Avrupa'da eksikliği hissedilir ama Süper Lig'de yokluğu çok belli olmaz, Galatasaray'a bir şey kaybettirmez. Barış Alper Yılmaz oynuyor, Kaan Ayhan oyunuyor hiç de sırıtmadılar."

"POZİSYON VERMİYORLAR"

"Takımın en iyisi Abdülkerim Bardakcı diyorsun, oynamıyor ama eksikliği hissedilmiyor. Nelsson ve Sanchez gayet başarılı, pozisyon vermiyorlar. Yenilen golde pozisyon karamboldü, onların bir kabahati yoktu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2024, 00:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 3 ay Önce

Musleraya bilmeden sakat birakmanin yolu mu bu?

Ahmettopal
Ahmettopal - 3 ay Önce

Abdülkerim ve bütün fenerliler Muslera sakatlansin diye dua ediyor demekki.. arkadaş işin aslı şu Okan hoca çok değişken bir oyun oynatıyor oyunnicinde çok zengin bir kombinasyonu var tek hatası bazen geç oyuncu alması. Buna karşılık Hacı Osmailin nesi var oyun okuyamıyor oyun şekli tek .. fark orda