Abdülkerim Durmaz: "Ben söyledim, benimle dalga geçtiler, kadrolarında sadece iki tane yıldız var"

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United'ı Old Trafford'da 3-2 mağlup ederek 4 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Abdülkerim Durmaz: "Ben söyledim, benimle dalga geçtiler, kadrolarında sadece iki tane yıldız var"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray'ın Manchester United galibiyetini yorumladı.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN SÖYLEDİĞİMDE İNSANLAR DALGA GEÇTİ"

"Gruplar ilk çekildiği zaman Manchester United'ın bu gruplardan sonuncu çıkabileceğini söylediğimde insanlar benimle dalga geçti. Gelinen noktada United'ın halini hepimiz görüyoruz. Böyle oynamaya devam ederlerse Kopenhag'ı da geçemezler. Ben maçtan önce 'Manchester United, 2-1 kazanacak' dedim ama 'Galatasaray kazanırsa da sürpriz olmaz' diye sözlerime eklemiştim."

"KADRODAKİ YILDIZLAR BALON"

"Şimdi tutturmuşlar, o futbolcu 80 milyon Euro, bu futbolcu 50 milyon Euro. Bu rakamlar ve bedeller kime göre, neye göre belirleniyor? Bana göre kadrolarında sadece iki tane yıldız var: Casemiro ve Varane. Gerisi balon. Rashford falan da boş. Koşuyor, çalım atıyor, sonra? Şimdi yıldız futbolcu mu oldu?"

"GALATASARAY 1 PUAN ALIRSA BÜYÜK AVANTAJ"

"Üst üste iki tane Bayern Munih maçı var. Galatasaray söz konusu bu iki karşılaşmadan 1 puan çıkarabilirse gruplardan çıkma adına büyük avantaj elde eder. 2-3 ve daha fazlasını alırsa zaten liderliğe bile oynayabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 11:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs
Gs - 8 ay Önce

Ben bayernden üç puan alabileceğimizi düşünüyorum