Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da bir oyuncunun hakkı yeniyor, Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu"

Galatasaray ve Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki kıyasıya rekabetini sürdürüyor.

Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray'da bir oyuncunun hakkı yeniyor, Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu"

Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz, şampiyonluk yarışıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE, ÖNCE KENDİ EVİNİN ÖNÜNÜ TEMİZLESİN"

"Fenerbahçe, bir kere Beşiktaş'tan ümit beslediyse zaten bu iş olmaz. Tabii ki puan kaybı beklersin ama sen daha geçen hem Alanyaspor hem de Samsunspor maçlarını Kadıköy'de berabere bitirip 4 puanı çöpe atacaksın, bundan sonra kalan takımlardan bir şeyler bekleyeceksin. Sen önce kendi evinin önünü temizleyeceksin. Sen işini yap. Sen kendi işini yapma, Beşiktaş'ın kaybetmesine üzül. O yüzden öyle bir şey söylemem."

"GALATASARAY'IN HAMLE YAPACAK ADAMI YOKTU"

"Beşiktaş - Galatasaray maçının normal hakkı beraberlikti. Barış Alper Yılmaz, canla başla oynuyordu. Galatasaray'ın yedek kulübesinde hamle yapacak adamı yok."

"KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ BİR GOL OLDU"

"Kimsenin beklemediği bir gol oldu ve Galatasaray'ın işini kolaylaştırdı. Beşiktaş'ın işi zordu ve daha da zorlaştırdı. Galatasaray, sonrasında özgüvenli oynadı. Zaten Kaan Ayhan, Sanchez ve Nelsson iyi savunma yapan oyuncular ve ellerine tam istedikleri ortam geldi."

"GALATASARAY'DA HAKKI YENEN BİR OYUNCU VAR"

"Galatasaray'da bir kişinin hakkını yemeyeyim ki hakkının yendiğini düşünüyorum. Kerem Demirbay diye bir oyuncu var. Bir de pozisyonunun dışında oynuyor. Tam defansif orta saha gibi oynuyor, buna rağmen bir de yüzde 100'lük gol pozisyonuna girdi. Galatasaray'da hakkı verilmeyen bir oyuncu ve Beşiktaş maçında Galatasaray'ın en iyi oyuncusuydu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
A. Çakmak
A. Çakmak - 2 ay Önce

Vinicius en anlamsız ve boş teneke gibi ses çıkaran bir transfer oldu. Halil Dervişoğlu'nun yanından geçemez.