Nihat Kahveci: "Okan Buruk oyuncularına söylemiş, net belli, şimdi nefes alamayacak..."

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş galibiyetiyle liderliğini aralıksız sürdürdü.

Nihat Kahveci: "Okan Buruk oyuncularına söylemiş, net belli, şimdi nefes alamayacak..."

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, SOYUNMA ODASINDAN GOL ATARAK BAŞLADI"

"Beşiktaş soyunma odasında golü yedi. Galatasaray da soyunma odasından gol atarak maça başladı, o moralle daha iyi oynamasını beklersin. Bir tek Kaan Ayhan'ın pasında Kerem Demirbay'ın kayarak vurduğu ve Mert Günok'un kaçırdığı pozisyon var. Onu dışında Galatasaray'la ilgili net şunu kaçırdı diyemiyorum. Çok kötü bir derbi oldu. Oyun kalitesi anlamında beklentinin altında kaldı. Galatasaray istediğini aldı, yine liderlik koltuğuna oturdu."

"MUSRATI, EN KÖTÜ MAÇINI OYNADI"

"Amartey orta sahası olmuyor. Musrati en kötü maçını oynadı. 13 milyon Euro verdiğin oyuncu oldu mu daha çok şey bekliyorsun. Muçi, kaliteli oyuncu. Top ayağına geldiğinden heyecanlanıyorsun. Semih Kılıçsoy'a bir tane pozisyon hazırlayamadılar. Semih'i daha iyi kullanmalılar."

"FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR UMUTLANDILAR"

"Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş'ın sezonu kurtarma maçı olduğunu bilerek umutlandılar. Tersi olsa Galatasaray taraftarı aynısını düşünecekti. Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında kimi destekleyecek? Tabii ki Beşiktaş'ı."

"OKAN BURUK, OYUNCULARINA SÖYLEMİŞ"

"Okan Hoca, 'Şu maçı da geçelim. İki gün izniniz var. Eşinizi ve çocuklarınızı rahat rahat göreceğiniz zamanınız olacak. Şu maçı ne yapın edin kazanın' demiş, yani net belli ve şu an bir sonraki maça kadar dinlenme sürecine giriyorlar. Şimdi nefes alamayacak takım Fenerbahçe... Lig ve Avrupa maçları başlayacak. Bu süreç Fenerbahçe için çok önemli bir hal aldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 13:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Turan Akıncı
Ali Turan Akıncı - 2 ay Önce

Ya ders almadınızmı futbola doymuş yanlız cebini düşünen emekliliğini yaşamaya gelen 30 ve üstü topçuları alın20_25 arası gençleri sahada yırttırsınlar kendilerini kanıtlamak için