Mehmet Demirkol: "Galatasaray'ın en büyük pişmanlık duyduğu oyuncu ve üzüldüklerini biliyorum"

Galatasaray, Süper Lig'de Beşiktaş galibiyetiyle liderliğini devam ettirdi.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray'ın en büyük pişmanlık duyduğu oyuncu ve üzüldüklerini biliyorum"

Socrates Dergi yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Demirkol'un açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DAN BİRAZ ÜRETKENLİK BEKLERDİM"

"Beşiktaş, Galatasaray'ı çok fazla pozisyona sokmadı. Yedikleri gol zaten kendi kalelerine. Muhtemelen Fernando Santos bundan memnun olacaktır ama derbi ruhu başka bir şey. Buna karşılık Galatasaray açısından biraz üretkenlik beklerdim. 60-70 arası 2 net pozisyon verdiler."

"ICARDI VE KEREM AKTÜRKOĞLU'NA İYİ ÇALIŞMIŞLAR"

"Mertens, Kerem Demirbay ve Torreira'nın iyi oynadığını düşünüyorum. Beşiktaş savunması, Icardi ve Kerem Aktürkoğlu'ya iyi çalışmış ama Santos, orta sahadaki boşluklara çare bulamadı."

"KÖHN, AÇIK VERMEYE DEVAM EDİYOR"

"Derrick Köhn, açık vermeye devam ediyor. Antalyaspor maçında da bunu görmüştük."

"EN BÜYÜK PİŞMANLIK RASHICA"

"Okan Buruk'un en büyük pişmanlığı bence Rashica oldu. Üzüldüklerini biliyorum. Tete'ye güvenmediğini bu maçta anladık. Son saniyelerde oyuna dahil etti. Ayrıca Sacha Boey'in yükselişinde Rashica'nın payı vardı."

"MAÇIN YILDIZI MERTENS"

"Ndombele'yi beğenmiyorum ama daha erken oyuna girebilirdi. Maçın yıldızı ise Mertens."

"O PENALTIYSA GALATASARAYLILAR DA ICARDI İÇİN İSTER"

"Colley'in kırmızı kartı doğru. Cenk'in penaltı beklediği pozisyon için %50 diyorum. VAR müdahale edemez. Hakemin takdir hakkı. O penaltıysa Galatasaraylılar da Icardi'nin pozisyonuna penaltı ister."

"GALATASARAY, BU YÜZDEN TRANSFERDE RİSK ALIYOR"

"Takım içerisinde bazı durumlar var. Geçen sene Gomis'de görülmüştü. Bu sezon da Oliveira, Zaha ve Tete'de görülüyor. Bu kadar büyük ve geniş kadro yapınca idare etmek zor oluyor. Okan Buruk bunu iyi idare ediyor. Çoğu kulübede bile yoktu. Eskiden Liverpool, Real Madrid, Bayern Münih'in alamadıklarını bizim takımlarımız alıyordu, şimdi Premier Lig'in 13. takımı bile Galatasaray'a transfer çalımı yapabilir. Bu yüzden Galatasaray, transferde risk alıyor. Icardi'ye verdiğin tolerayı Zaha ve Tete'ye veremezsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 09:42
YORUM EKLE