İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da kayboldu gitti, beklediğimi alamadığım isimlerden biri"

Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'ı tek golle geçerek liderliğini sürdürdü.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da kayboldu gitti, beklediğimi alamadığım isimlerden biri"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Beşiktaş - Galatasaray derbisini değerlendirdi.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"İNANILMAZ BİR 3 PUAN"

"Çok keyifli bir derbi olmadı ama Galatasaray açısından inanılmaz bir 3 puan oldu. Çok önemli bir 3 puan. Pas hatalarının çok fazla olduğu bir maç oldu. Cenk Tosun, yüzde 29 pas isabetiyle oynamış. Toplam 7 pas yapmış. Rashica iyi oynadı ama pas isabeti oranı yüzde 45. Muçi'nin ise yüzde 58. Semih Kılıçsoy'un da maçta hiç etkisi yoktu. Barış Alper Yılmaz, Kerem ve Icardi'nin de pas isabet oranları yüzde 50 civarlarında. İki toptan birini kaybetmişler. Böyle olunca kaliteli oyun ortaya çıkmıyor."

"BÜTÜN FENERBAHÇE CAMİASI BEKLİYORDU"

"Bütün Fenerbahçe camiasının 'Takılır mı acaba?' diye beklediği maçı Galatasaray takımı kazanarak büyük bir adım attı."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, KAYBOLDU GİTTİ"

"Mertens, Kerem Demirbay, Torreira, Sanchez ve Muslera sınıfı geçen oyuncular oldu. Galatasaray'da beklediğimi alamadığım isimlerden biri Kerem Aktürkoğlu oldu. Daha etkili olmasını bekliyordum, o da kayboldu gitti."

"SADECE 2 POZİSYONLARI VAR"

"Maçın başında gol geldi. Doğal olarak Beşiktaş'ın ağırlığını koymasını bekledik ama sadece 2 pozisyon var."

"BEŞİKTAŞ, ÖNCE MAÇI TUTMAK İSTEDİ"

"Maça Amartey ile başlıyorsa diyorsun ki 'Ben önce savunayım'. Benim için karşılığı budur. Amartey ve Musrati ile başlıyorsan 'Ben önce maçı tutayım' düşüncesi vardır. Beşiktaş kendi evinde bir derbi oynarken savunmayı düşünmemeli. Düşünmez de zaten. Kazanmayı düşünür. O kadar seyirci gelmiş maça sen biraz seyirciyi maça sokmalısın. O da olmadı. Beşiktaş oyuna ağırlığını bir türlü koyamadı. Bazı oyuncular sınıfı geçti, bazıları kaldı. Rashica, Muçi, Masuaku, Colley önümüzdeki yıl oynayacak oyuncular ama diğerleri ciddi anlamda soru işareti oldu. Devam edilir mi edilmez mi şüpheli." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 16:39
YORUM EKLE