Abdülkerim Durmaz: "Milyonlarca Fenerbahçeli pes etti, Galatasaray için aynı şeyi düşünüyorlar"

Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4'e çıkararak şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Abdülkerim Durmaz: "Milyonlarca Fenerbahçeli pes etti, Galatasaray için aynı şeyi düşünüyorlar"

Vole Plus Youtube kanalında Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"MİLYONLARCA FENERBAHÇELİ BU İŞİN BİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR"

"Eski gazete manşetlerinde olduğu gibi Galatasaray'ın 'Şampi...' olduğunu düşünüyorum. Milyonlarca Fenerbahçeli bu işin bittiğini düşünüyor. Onlar da artık pes ettiler ve destek çok azaldı."

"İSMAİL KARTAL'A ŞAŞIRMIYORUM"

"İsmail Kartal'ın maçtan sonraki açıklamalarına şaşırmıyorum. Çünkü hiçbir teknik adam maçtan sonra kendi hatalarından bahsetmez. Taraftarına mecbur umut dağıtmak zorunda. Söylemesi gerekeni söyledi. Her hoca bunu söyler. Ne diyecekti? 'Şampiyonluk yarışından koptuk. Kalan maçlara da yardımcı hoca olacak, istifa ediyorum' mu diyecekti? Sezon sonu zaten gerekenler yapılır."

"KURT BİR HOCA OLSA..."

"Fatih Terim veya Mustafa Denizli gibi kurt bir hoca Fenerbahçe'nin başında olsa takımını ateşleyebilirdi ama İsmail Kartal o etkiyi taraftarına veremiyor."

"GALATASARAY, PUAN FARKINI DAHA DA AÇAR"

"Temenni olarak bakarsam Karagümrük evinde Galatasaray'dan puan alabilir. Türkiye Kupası'nda Rams Park'ta oynadıkları maçı 2-0 yendiler. Lig maçında da 1 puanı ofsayttan buldukları golle kaçırdılar. Galatasaray, derbiye kadar belki Karagümrük maçında puan kaybedebilir ama sağlıklı açıdan baktığım zaman bu puan farkı daha da açılacak gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 21:18
YORUM EKLE