Ali Naci Küçük: "Galatasaray için Allah'ın bir lütfu, iki yıllık imza atacak"

Galatasaray'dan gelecek sezonun planlaması adına önemli hamleler yapılıyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray için Allah'ın bir lütfu, iki yıllık imza atacak"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"OĞUZ AYDIN LİSTEDE VAR"

"Galatasaray'da yaz transfer döneminde Torreira'nın yanına 6-8 oynayan bir orta saha, Mertens'in yerine bir 10 numara ve iyi bir sağ bek alınacak. Diğer transferler gideceklere göre belirlenecek. Listede Alanyaspor'dan Oğuz Aydın da var. Galatasaray'ın dikkatle izlediği oyunculardan biri."

"MERTENS İLE YOLA DEVAM EDİLECEK"

"Galatasaray, sezon sonunda Dries Mertens ile yola devam edecek. Zaten oğlu Ciro, Galatasaray'ın ikonik ismi. Galatasaray, Mertens ailesini bırakmaz. Mertens, şu anki maaşını istiyor. Galatasaray 3 aşağı, 5 yukarı anlaşır."

"OKAN BURUK'UN SÖZLEŞMESİ 2 YIL UZATILACAK"

"Okan Buruk ve Icardi, Galatasaray için Allah'ın bir lütfu. Galatasaray'a çok büyük artı kattılar. Okan Buruk'un sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak. Seçim sonrası önce Okan hoca ile sözleşme imzalanacak."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN REKOR BİR ÜCRETLE AYRILMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK"

"Aston Villa, Barış Alper Yılmaz'ı çok ciddi şekilde istiyor. La Liga’dan başka kulüplerin de ilgisi var. Barış Alper’in 25-30 milyon Euro arası bir rekor ücret karşılığında takımdan ayrılma ihtimali artık çok yüksek." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 15:21
YORUM EKLE