Tümer Metin: "Galatasaray'da hep takımın yanındalar, Fenerbahçe'de sezon sonunda gerçekler ortaya çıkıyor"

Galatasaray, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile olan puan farkını 4'e yükseltti.

Tümer Metin: "Galatasaray'da hep takımın yanındalar, Fenerbahçe'de sezon sonunda gerçekler ortaya çıkıyor"

Futbol yorumcusu Tümer Metin, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK, FENERBAHÇE DERBİSİNDE FARK YARATIR"

"Okan Buruk, Rams Park'taki Fenerbahçe derbisinde fark yaratır. Kimse nasıl hamle yapacağını kestiremiyor değil mi? İsmail Kartal, 8 aydır Dusan Tadic'i kanatta denemeye devam etti. Hiçbir şekilde başka formül üretemedi. Haftalardır kötü giden Sebastian Szyamanski'nin sorununun ne olduğunu hala açıklamıyor. Okan Buruk'a dönüp bak. Sezonun ilk yarısındaki Pendikspor maçında Kerem Demirbay'ı stopere çekti ya... İsmail Kartal'dan bir orta sahayı stopere ya da Barış Alper Yılmaz gibi kanat oynayan futbolcunun bekte denenmesini görebilir miydiniz? Tabi ki de hayır."

"GALATASARAY YÖNETİMİ, BUNU İYİ YAPIYOR"

"Galatasaraylı yetkililer sürekli takımının yanında. Öyle de olmak zorunda; çünkü kadroda çok fazla karakterde oyuncular var. Hepsiyle baş etmek sadece Okan Buruk'un işi deği. Siz idarecisiniz ve orayı idare etmeyi bileceksiniz. Galatasaray yönetim mekanizması, bunu iyi yapıyor. 

"FENERAHÇE HEP HALININ ALTINA SÜPÜRÜYOR"

"Fenerbahçe'de bir şeyler hep halının altına süpürülüyor ve sonra da sezon sonunda gerçekler ortaya çıkınca ortaya işte bu tablo çıkıyor. Galatasaray yine şampiyonluğa koşuyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 09:30
YORUM EKLE