Önder Özen: "Belki de Fenerbahçe süslenmiş stada gidecek, söz konusu Galatasaray ve bitti gibi"

Galatasaray, şampiyonluğa ulaşmaya bir adım daha yaklaşırken önemli bir avantajı elde etti.

Önder Özen: "Belki de Fenerbahçe süslenmiş stada gidecek, söz konusu Galatasaray ve bitti gibi"

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulunurken şampiyonluk hakkında çarpıcı sözler söyledi.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"LİG BİTTİ GİBİ"

"Galatasaray, 33 maç oynamış ve kaybettiği puan sayısı 9. Kalan maç sayısı ise 5. Bundan sonra oynayacağı 15 puanlık bu 5 maçta Galatasaray'ın en az 5 puan kaybetmesi mümkün gözükmüyor. Matematiksel olarak her şey mümkün ama söz konusu Galatasaray... Bana lig bitti gibi geliyor. Belki de Fenerbahçe, süslenmiş stada gidecek."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, SAVUNMAYI YIRTIYOR"

"Galatasaray, Pendikspor maçında oyunu oturtana, demleyene kadar ilk yarım saati kaybetti. Daha sonra jeneriklik bir gol izledik ve oyun açıldı. Barış Alper Yılmaz'ın yine ön alanda etkili olduğunu gördük. Ben kendisini oyun stili anlamında birazcık Tuncay Şanlı'ya benzetiyorum. Tuncay Şanlı, geniş alanları kullanabiliyordu. Barış Alper Yılmaz dar alanlarda da imkansızı deniyor. Teşebbüs ediyor, inat ediyor, savunmayı yırtıyor."

"GALATASARAY, ADANA DEMİRSPOR'U YENERSE GAYRİ RESMİ ŞAMPİYON OLUR"

"Galatasaray, Adana Demirspor'u yenerse gayri resmi şampiyon olur. Samsunspor - Adana Demirspor maçını izledim. Hikmet Karaman hoca, çok fazla defans düşünen bir teknik adam değil ama psikolojik olarak takımı geri yaslandı ve son dakikalarda golü yediler."

"DURDURABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLARDI"

"Galatasaraylı stoperleri durdurmak kolay değil. Bunu neden söylüyorum? Çünkü oyunu çok hızlı açıyorlar. Rakipler, Abdülkerim Bardakcı'yı durdurunca Galatasaray'ın hücum başlangıcını durdurabileceklerini düşünüyorlardı ama Victor Nelsson da iyi top dağıtıyor. Nelsson, Davinson Sanchez' göre biraz daha ağır kalıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 08:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip AKGUL
Galip AKGUL - 2 hafta Önce

Ya beyler galatasaray yok bu takıma takılır diye boş boş hayallere kapılmayın yazık üzülüp durmayın yazik