Galatasaray'a kötü haber geldi! Aşil tendonu koptu, en az 6 ay yok!

Galatasaray'ın Ankaragücü'ne satın alma opsiyonlu kiralık olarak gönderdiği Olimpiu Morutan, Beşiktaş ile oynadıkları kupa maçında sakatlandı.

Galatasaray'a kötü haber geldi! Aşil tendonu koptu, en az 6 ay yok!

Ankaragücü, Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında maçında sakatlanan Olimpiu Morutan'ın sağ aşil tendonunda kopma tespit edildiğini açıkladı.

Ankaragücü Kulübü, Morutan'ın sakatlığıyla ilgili açıklamayı yaparken kötü haberi duyurdu.

"SAĞ AŞİL TENDONUNDA KOPMA TESPİT EDİLDİ"

Yapılan açıklamada; "Beşiktaş JK karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Olimpiu Morutan'ın yapılan muayenesinde sağ aşil tendonunda kopma tespit edilmiştir. Futbolcumuz en kısa süre içinde operasyon geçirecektir." ifadelerine yer verildi.

EMRE BELÖZOĞLU, MAÇTAN SONRA "6 AY" DEMİŞTİ

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Morutan'ın sakatlığıyla ilgili şunları söylemişti:

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"AŞİL TENDONUNDA KOPMA VARSA 6 AYI BULUR"

"Morutan'ın aşil tendonunda bir kopma varsa o zaman 6 ayı bulur. Böyle bir şey yaşarsa da çok iyi dönebilecek karaktere sahip bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A DÖNECEK

Olimpiu Morutan, yaşadığı sakatlık sonrası Ankaragücü ile opsiyon şartlarını yerine getiremeyeceği için sezon sonunda Galatasaray'a geri dönecek.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 22:54
YORUM EKLE