Orhan Uluca: "Klopp zamanında 1 milyon Euro'ya bunu almıştı, Kerem Aktürkoğlu'nun çaresi olur"

Galatasaray, kenetlenmiş bir şekilde şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Orhan Uluca: "Klopp zamanında 1 milyon Euro'ya bunu almıştı, Kerem Aktürkoğlu'nun çaresi olur"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"TÜRKİYE'DE EN YILDIZ İSİM ICARDI"

"Bazı oyuncular isterse 15 gol atsın, isterse bazıları 25 gol, 25 asist yapsın. Bugün Galatasaray'da değil Türkiye'de en yıldız isim Mauro Icardi. En etkileyici isim Icardi."

"BARIŞ ALPER, GAZI ALMIŞ GİDİYOR"

"Barış Alper Yılmaz şu an gazı almış gidiyor, hiç önünü kesmeyeceksin. Haftaya da ilk 11 çünkü fark yarattı. Ortada hiç pozisyon yok ama üretti."

"KLOPP, 1 MİLYON EURO'YA ALMIŞTI, KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN ÇARESİ OLUR"

"Kerem Aktürkoğlu'nun çaresi: Footbonaut... Çok iyi bir makinadır, Klopp zamanında 1 milyon Euro'ya bunu almıştı. Merkeze geçiyorsun, her yerden top geliyor, top kontrol ediyorsun, inanılmaz geliştirici. Footbonaut, Kerem için yaratılmıştır."

"FORMA ADALETİ KONUSUNDA MUAZZAM İŞLER YAPTI"

"Okan Buruk iki sezondur forma adaleti konusunda muazzam işler yaptı. Elinizde yeni transfer ettiğiniz Fransa milli takım eski oyuncusu Leo Dubois varken, rezerv takımdaki Sacha Boey'in formundan dolayı onu kesmemek doğrudur ve bu doğrunun kazandırdığı 35 milyon Euro'dur. Wilfried Zaha gibi tüm dünyanın tanıdığı oyuncuyu kesip Kerem Aktürkoğlu'nu oynatması... Bazen Hakim Ziyech'i kesiyor, Barış Alper Yılmaz oynuyor. Kerem Demirbay'ı kesti, Kaan Ayhan'ı merkez orta saha yaptı. Davinson Sanchez mi? Tak Nelsson'u koyuyor. Angelino kötü mü? Gitti. Hangi işi yaparsanız yapın, sorumluluğu dışarıda ararsanız başarısızlığınız devam eder, bahaneleriniz değişik olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 17:51
YORUM EKLE