Erman Toroğlu: "Galatasaray yöneticisi olsam takımda tutarım, takımını kurtarıyor"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe'nin 4 puan önüne geçerek büyük avantaj yakaladı.

Erman Toroğlu: "Galatasaray yöneticisi olsam takımda tutarım, takımını kurtarıyor"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BU MUCİZEYİ FENERBAHÇE YAPAMAZ"

"Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun. Bir mucize olur mu? Olabilir ama bu mucizeyi Fenerbahçe yapamaz. O ışığı göremiyorum."

"AĞLAMA İSMAİL"

"Okan Buruk, takımına daha hakim. İsmail Kartal iyiyi çıkarıyor, kötüyü alıyor, Okan Buruk ise kötüyü çıkarıyor, iyiyi alıyor ve skoru değiştiriyor. Fenerbahçe şampiyon olsa da İsmail Kartal ile ilgili düşüncelerim değişmez. Ağlama İsmail. Galatasaray aman aman iyi değil ama Fenerbahçe'ye göre iyi. En azından bölüm bölüm iyiler."

"BAŞARISIZLAR, FİYASKO"

"Fenerbahçe ve Galatasaray, Avrupa'da başarısız. Şampiyonlar Ligi kadrosuna bir tane sol bek bulamıyorsan ben o yönetime pardon derim. 'Kadro mühendisliği, endüstriyel futbol' diyorlar, o işleri geçin. Aldıkları hiçbir futbolcudan yararlanamadılar. Geçen sene yaptığı transferler hariç. Annemizin ligine döndüler. O kadar paralarla bunları yapabiliyorsanız bu işleri geçin. Ortalıkta yöneticiyim diye geziyorsunuz. Okan Buruk da başarısız, İsmail Kartal da başarısız. İki kulübün de yönetimi fiyasko. Galatasaray şampiyon olacakmış. Şampiyonluğu göz boyama."

"PUAN KAYBETME İHTİMALLERİ YÜZDE 10-15"

"Galatasaray kalan maçlarda hasar almaz. Adana Demirspor veya başka bir rakip artık hedefe kilitlendiler. Puan kaybetme ihtimalleri yüzde 10-15."

"MERTENS'İ TAKIMDA TUTARIM"

"Galatasaray yöneticisi olsam Mertens'i takımda tutarım. İki al ver yapıyor, takımını kurtarıyor. 5 futbolcuyla sözleşme imzalamaları da gayet doğru." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 14:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol aslan
Erol aslan - 1 hafta Önce

GS bu kadroyu bozmadan yunus ve zanoda gelirse ortasahaya kanatlara uzunpas atcak oyuncu alırsa sampiyonlar Ligi'nde final oynayacaktır ama barışı satıp yerine oyuncu alıp oynatcaam dersen rikardiyi satıp golcü alcaam dersen sen ozaman Avrupa'yı unut pahalıya satıpda ucuz oyuncu alcaam dersen o zaman hersene Avrupada hayel görrsün ondan sonrada suclu ararsın GS 3...4 takviyeyinen şu katroyu bozmadan Avrupa'da oynaması gerekiyor