Levent Tüzemen: "Fenerbahçeliler Avrupa'da yapsın, Galatasaray'a kök söktürdüler"

Galatasaray, ligde Fenerbahçe'nin 4 puan farkla önünde yer alarak büyük avantaj yakaladı.

Levent Tüzemen: "Fenerbahçeliler Avrupa'da yapsın, Galatasaray'a kök söktürdüler"

A Spor yorumcusu Levent Tüzemen, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇELİLER AVRUPA'DA YAPSIN"

"Djiku'nun Sivasspor'lu oyuncuya hareketi net kırmızı kart ve penaltı. Erman Toroğlu da penaltı olduğunu söylemiş. İrfan Can Kahveci hala itiraz ediyor, hakeme el kol hareketi yapıyor. Avrupa'daki Olympiakos maçında yapsana, orada tolere etmezler, sana hemen kartı gösterirler."

"GALATASARAY'A KÖK SÖKTÜRDÜLER"

"Küme düşme hattındaki Pendiksporlu futbolcular, maçın ilk yarım saatlik diliminde Galatasaray'a kök söktürdüler. Özellikle Lusamba ve Ndiaye orta alanı iyi kapattılar. Eğer devre arasına kadar kilit açılmasaydı Okan Buruk'un Alanyaspor maçındaki benzer hamlelerini yine görebilirdik ama olmadı. Mauro Icardi sahneye çıktı ve maç başka yerlere geldi. Ligin sonlarına yaklaştığımız bu maçlarda oynanan oyundan çok alınan sonuçlar daha büyük önem kazanıyor."

"GALATASARAY, BU KADAR RAHAT DURAN TOP İMKANI VERMEMELİ"

"Alpaslan Öztürk'ün Galatasaray'a attığı golde hiçbir şey yok. Faul söz konusu değil. Galatasaraylı savunmacıların tamamen adam paylaşımında yaptığı hata mevcut. Ligde duran topları en iyi kullanan Galatasaray'ın bu kadar rahat duran top imkanı vermemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 04:09
YORUM EKLE