Serhat Akın: "Galatasaray'a hayret ediyorum, senin beynine kan gitmiyor mu?"

Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray, 4 puan farkla liderliğini sağlamlaştırdı.

Serhat Akın: "Galatasaray'a hayret ediyorum, senin beynine kan gitmiyor mu?"

Sports Digitale Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"NASIL PUAN KAYBEDEBİLİRSİN?"

"Bu maçta nasıl puan kaybedebiliyorsun? Sivasspor, 2 gol atmak için ne oynadı? Fenerbahçe, Sivasspor'un savunma bloğunu kıramadı. İsmail Kartal, bunu kırmak için hamle yapmadı."

"BU ADAM HOCAYSA OKAN BURUK NE?"

"Maç bitmiş, İsmail Kartal uzatmanın uzatmasında oyuna golcü sokuyor. Aklımızla resmen alay ediyor. Diğer taraftan Okan Buruk'a bakıyorum devre arasında değişiklik yapıyor ve maç 4-0 oluyor. Hayret ediyorum ya. Bu adam hocaysa Okan Buruk ne?"

"GALATASARAY, OKAN BURUK'A ŞANS VERİR Mİ?"

"İsmail Kartal, 3 kere gelmiş ve Fenerbahçe'yi şampiyon yapamamış. Sen bu adama üçüncü kez şans veriyorsun. Okan Buruk'a şans verirler mi? Artık Fenerbahçe'de hoca değil, yönetimde de kan değişimi şart. Genel Kurul çıkıp hesabını soracak."

"SENİN BEYNİNE KAN GİTMİYOR MU?"

"İsmail Kartal'ın maçtan sonra da açıklamalarına bakıyorum, dalga geçiyor. 'Kalan 5 maçımızı kazanırsak şampiyon oluruz' diyor. Hayır olamıyorsun. Senin beynine kan gitmiyor mu?" 

"BİR KERE DE FENERBAHÇE ÖNDE OLSUN"

"Ben artık Fenerbahçe'nin başkasının puan kaybetmesini beklemesinden yoruldum. Bir kere de Fenerbahçe önde olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 03:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
M.Aslan Beşyıldız
M.Aslan Beşyıldız - 1 hafta Önce

Neden hep ağlıyor arkadaş bu takımın taraftarı, yöneticisi, eski futbolcusu, yorumcusu?

Mehmet Turan
Mehmet Turan - 1 hafta Önce

Serhat Akın İsmail Kartal la olmayacağına haftalar önce bende inandım. Kötü oynayan GS li futbolcuların performansları sürekli artarken bizimkilerin sürekli düşüyor. Hiç bir duran topta topa vuramıyorlar. Orta yapamıyorlar. Doldur boşaltı bile beceremiyorlar. O güzelim takımın içinr ancak böyle edilir. Katılmadığı tek nokta Deokonun çıkartılması doğruydu. En kötü maçıydı. Kaldıki yerine giren Serdar golü attı ama offside a takıldı. Birde hocanın tabiki 5 maç hesabının içinde GS nın diğer takımlardan birine puan kaybedeceği. Ama maalesef şu oyunlarıyla ve bizim bu oyunla bu imkansız görünüyor. Konfederasyon kupasını almamız daha imkanlı idi.

Gurko
Gurko - 1 hafta Önce

Alanya ve samsunun puan kaybının cezasi

Gs'li
Gs'li - 1 hafta Önce

Entrikaları kibiri gururu bırakacaksınız. Allah'a tevekkül edeceksiniz çalışacaksınız Allah dilemedikçe siz bir şey dileyemezsiniz ondan sonra şampiyonluk gelecek