Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa o hakemi tırmalardı, birkaç defa baktım, hakikaten bunu söylemiş"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından puan farkını 4'e yükseltti.

Ahmet Çakar: "Okan Buruk olsa o hakemi tırmalardı, birkaç defa baktım, hakikaten bunu söylemiş"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe maçı sonrası yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BİRKAÇ DEFA DİNLEDİM, SEN İYİ MİSİN?"

"İsmail Kartal'a bakıyorum ruhen dağılmış. Maç sonu 'Tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz' dedi. Birkaç defa baktım, dinledim de hakikaten bunu söylemiş. Galatasaray'ın da puan kaybetmesi gerekiyor. Sen iyi misin?"

"OKAN BURUK, O HAKEMİ TIRMALARDI"

"Bana göre Sivasspor'un kazandığı penaltı pozisyonu penaltı değil. Ancak Djiku hamle yaptıktan sonra düşseydi kırmızı kart bile olabilirdi. Beni iddia ediyorum Cihan Aydın VAR'a gittiği esnada kenarda Okan Buruk olsa o hakemi tırmalardı."

"FENERBAHÇE'YE SKANDAL PENALTI VERMİŞTİ"

"Şunu da söyleyeyim aynı Cihan Aydın, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının son saniyelerinde Fenerbahçe'ye de skandal penaltı verdi. Hiçbir şey tek taraflı değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 01:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galatasaray bir sevdadır
Galatasaray bir sevdadır - 1 hafta Önce

Ya ahmet çakar bir bırak git şu yorumculuğu
Yaşın ilerledikçe ismail kartal a söylediğin lafların aynısını sen söylüyorsun bu ülkeye kaos yaratmak için mi geldin olimpiyakos maçında samuel e verilen penaltıdan yüz kat daha penaltı bu maç yönettiğin zamanlarda yaptığın hatalar edirne den kars a yol olur