Rasim Ozan Kütahyalı'nın Galatasaray tahmini tuttu! "Kimse kimseyi kandırmasın"

Galatasaray, Süper Lig'de 21 maçlık yenilmezlik serisiyle liderliğini devam ettiriyor.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Galatasaray tahmini tuttu! "Kimse kimseyi kandırmasın"

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"BANA İNANMAYANLAR NEREDE?"

"Galatasaray'ın 8 maçlık fikstürü önüme geldiğinde '8 maçını da kazanacak' demiştim. Bana inanmayanlar nerede? Kalan 5 maçta da Galatasaray'ın hata yapacağını düşünmüyorum. Artık 'Galatasaray şampiyon oldu' diyebiliriz. Bu saatten sonra lider değişmez. Kimse kimseyi kandırmasın."

"ALİ KOÇ ADAY OLACAK ÇÜNKÜ AZİZ YILDIRIM PUSUDA"

"Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeniden aday olacağı belli. Kalacak gibi duruyor. Çünkü Ali Koç çekilirse Aziz Yıldırım pusuya yatmış bekliyor. Sadettin Saran'ın karşılığı var mı? Sanmıyorum. O üyeler arasında 10 yıl da şampiyon olmasa Ali Koç'a oy verecek binlerce insan var."

"OKAN BURUK'U HEP ELEŞTİRDİM AMA TEPEDE KALMAK KOLAY DEĞİL"

"Okan Buruk'u hep eleştirdim ama iki senede büyük fark yarattı. Şenol Güneş, Jorge Jesus, Abdullah Avcı gibi hocaların olduğu yarışta tepede kalmak kolay değil. Son olarak İsmail Kartal'a bakıyorum, dengesizleşmiş, şirazesi kaymış. Önümüzdeki sezonu göremez. Bu taraftar onu da gönderir. Ali Koç ve arkadaşları yerine başka bir hoca bakmaya başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 14:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf kayafuran
Yusuf kayafuran - 1 hafta Önce

Evet galatasaray başarılı bir ekip.
Evet galatasaray takım ruhunu yakalamış
Bencil egoist bireysel başarı peşinde olmayan bir ekip.ama bügünün dehşetli medya yorumlarna piskolijik olarak bakması revahate kapılıp şapiyonluk moduna girmemeli.önünde 15 puan var.olgunlukla son düdügü beklemeli 4 puanım var deyip puan kaybetme lüksu yok.şapiyonluk kalan 5 maçın tamamını almakla mümkün.