Abdülkerim Durmaz: "Senin yöneticin öyle konuşmuyor, Ali Koç diyor ki..."

Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki gerilim hakkında konuştu.

Abdülkerim Durmaz: "Senin yöneticin öyle konuşmuyor, Ali Koç diyor ki..."

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'ta skandal sözlerle cevap gelmişti.

Ezeli rakipler arasındaki gerilimi artıracak sözler söyleyen Ali Koç'a eleştiriler gelirken Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de ortalığı karıştıracak açıklamardan uzak durulması gerektiğini sağduyu çağrısı yaptı.

Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz, yaşanan gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR ÖYLE KONUŞMUYOR"

"Dursun Özbek, ortalık sakinleşsin, durulsun istiyor ama senin yöneticin Erden Timur maç kaybettiği zaman ya da ligde geriye düştüğü zaman öyle konuşmuyor. 'Ligi bitirtmeyiz, ölene kadar kellemizi ortaya koyacağız, erken başladılar.' gibi laflar söylüyor. Burada bir çelişki yok mu?"

"İKİSİNİ KONUŞMASI DA YANLIŞ"

"Ali Koç diyor ki 'Yarın bir yöneticimiz TFF yöneticisine tokat atabilir', Erden Timur ise 'Bu ligi bitirtmeyiz' diyor. Hangisi daha büyük tehdit? Erden Timur'un söylediği tüm ülkeyi kapsayan bir durum. Ben ikisinin konuşmasına da yanlış diyorum. Kimse kimseyi ayıklamasın." ifadelerinikullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2023, 09:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmettopal
Ahmettopal - 6 ay Önce

Abdulkerim bey hayatinda bir kez olsun doğruyu konuş tarafsız olarak. Erdem bey soylediklerini ispatladı var goruntuleri konusu Selim Soydan da hak verdi bunun üzerine Ali Koç birine adam takıyor birilerini dovduruyor çete misali bir kez olsun kaleminizden dürüstlük çıksın. Sora erdem beye Selahattin Baki isimli vasıfsız kişisel haklarına saldırdı biraz sakin biraz itidal.

KadriF.
KadriF. - 6 ay Önce

Abdülkerim abi ben Gs liyim seni sever sayarız ama doğrular biridir, Fenerin bu denli davranışları ancak Türk futboluna zarar verir, sende biliyorsun ama feneri çok sevdiğinden bu adamların yanlışlarına bile doğru diyorsun. Bu sana sadece eksi yazar