Taner Karaman: "Muhtemelen Galatasaray'a gelecek, böyle bir yeteneği kaçırmazlar"

Galatasaray'da Erencan Yardımcı ile ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Taner Karaman: "Muhtemelen Galatasaray'a gelecek, böyle bir yeteneği kaçırmazlar"

Bonservisi Eyüpspor'da olan ve kiralık olarak oynadığı Pendikspor'da kendisini bulan genç golcü son Erencan Yardımcı, Süper Lig'de süre aldığı 350 dakikada 3 kez ağları havalandırdı. 

21 yaşındaki oyuncunun U21 Mİlli Takımı'nda da bu sezon 4 maçta 4 golü bulunuyor.

Okan Buruk'un Eyüpspor'un oyuncusu olmasına rağmen Galatasaray'ın elinde satın alma maddesi bulunan 21 yaşındaki forveti devre arasında isteyebileceği konuşuluyor.

Galatasaray, Erencan Yardımcı için Eyüpspor'un ödediği bonservis ücreti 473 bin Euro'yu (O günün döviz kuruyla 4 milyon 200 bin TL) 2023-24 kış transfer dönemine kadar tekrardan İstanbul ekibine öderse Erencan'ı kadrosuna katabilir. Sarı kırmızılılar ileriye dönük hata yapmamak için bu opsiyonu genç santrforun sözleşmesine ekletti.

Futbol Plus Youtube kanalında Taner Karaman, Erencan Yardımcı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"ŞU ANDA İYİ İŞLER YAPIYOR"

"Galatasaray'ın iklimini bilen bir oyuncu. Şu anda Pendikspor'da iyi işler yapıyor, skor üretebiliyor. Vasatın altında bir kadroda yapabileceğinin üstünde bir performans sergiliyor. Galatasaray'ın da opsiyonuyla gönderdiği oyuncuları avantaja çevirme gibi bir fırsatı var."

"İLERLEYEN DÖNEMLERDE GALATASARAY'IN KADROSUNA KATILACAK"

"Erencan Yardımcı da muhtemelen ilerleyen dönemlerde Galatasaray'ın kadrosuna katılacak. Galatasaray'ın opsiyonunu kullanacağı düşüncesindeyim ve yerli kontenjanı konusunda elini güçlendirecek bir isim. Galatasaray'ın böyle bir yeteneği elinden kaçırma gibi bir niyeti yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2023, 19:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gs23
Gs23 - 6 ay Önce

Halil,k.ayhan,.k.demirbayi alacağınıza elinizdeki ne sahip olsaydınız.Lih

MERT
MERT @Gs23 - 6 ay Önce

Kaan Ayhan ile Erencan'ı kıyaslamak tamamen alakasız. Ayrıca Kaan çok da faydalı oluyor takıma. Halil de daha fazla oynasa çok iş yapar.