Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray için cebinden çok büyük para ödedi, ben canlı gördüm"

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Abdurrahim Albayrak, önemli açıklamalarda yaptı.

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray için cebinden çok büyük para ödedi, ben canlı gördüm"

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da yayınlanan Daha Daha programında açıklamalarda bulundu.

Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

"DURSUN ÖZBEK CEBİNDEN ÇOK BÜYÜK BİR PARA ÖDEDİ"

"Dursun Özbek ile devamlı görüşüyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Dursun Özbek'i yapılacak seçimde maddi manevi ne olursa olsun destekleyeceğim. Dursun Başkanımı ne olursa olsun destekleyelim. Bizim desteklerimize ihtiyacı var. Dursun Özbek, borçsuzluk kağıdını almak için cebinden çok büyük para ödedi, ben canlı gördüm. Dursun Özbek geçmiş dönemleri suçlamayan tek başkan. Diğer takımlara bakıyorsun, hepsi geçmiş dönemlere laf ediyor. Dursun Özbek, Galatasaray camiasını birleştirdi."

"ERDEN TİMUR, EMRE AKBABA VE FALCAO TRANSFERİNDE YARDIMCI OLDU"

"Erden Timur, en zor zamanlarda bize yardımcı olmuştu. Emre Akbaba'yı alırken ona bir sponsorluk yüklemiştim, Falcao'yu alırken yine bir sponsorluk yapmıştı. Daire vererek zor zamanlarda Galatasaray'a yardımcı olmuştu."

"MUSTAFA CENGİZ'E BİR KERE TEŞEKKÜR ETMEDİLER"

"Mustafa Cengiz ameliyattan çıkıp bana 'Ödemeleri yaptın mı?' diye soruyordu. Çıkıp bir kere teşekkür etmediler. Galatasaray'da hiç kimse görevden kaçamaz, özellikle başkan arıyorsa hiç kaçamaz." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2024, 15:30
YORUM EKLE