Acun Ilıcalı: "Bize verin, takas yapalım, kiralık olarak oynasın"

Acun Ilıcalı’dan sürpriz bir hamle geldi. Championship’te düşmeme mücadelesi veren Hull City’nin sahibi olan Ilıcalı, Galatasaray’da fazla forma şansı bulamayan ve yabancı kontenjanına takılan Yusuf Demir’i sezon sonuna kadar kiralık istedi.

Acun Ilıcalı: "Bize verin, takas yapalım, kiralık olarak oynasın"

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, gözünü Galatasaray'ın genç yıldızına dikti.

YUSUF DEMİR HAMLESİ

Daha önce Doğukan Sinik ile Yunus Akgün’ün takasın için CEO Erden Timur’la bir araya gelen Acun Ilıcalı, Dimitrios Pelkas’ın en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı ve 15 maç kaçıracağı için gözünü Yusuf Demir’e dikti. 

ACUN ILICALI: "AL DOĞUKAN'I, VER YUSUF DEMİR'İ"

Takımın yeni teknik direktörü Liam Rosenior’un Pelkas’ı kullandığı gibi sağ kanat ve 10 numarada oynayabilme özellikleri yüzünden Acun Ilıcalı’nın Timur’un kapısını bu kez Yusuf Demir - Doğukan Sinik kiralık takasını gerçekleştirmek için çaldığı belirtildi. 

"BU BÜYÜK DARBE"

Bu arada Hull City teknik direktörü Rosenior, Pelkas’ın sakatlığı ile ilgili olarak; “Gerçekten utanç verici. 10 ila 12 hafta sahalardan uzak kalacak.  Bu büyük bir darbe. O harika bir insan ve uzun süreli birlikte çalışmak istediğim bir oyuncu. Tek iyi haber bir operasyona ihtiyacı olmaması” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2022, 12:51
YORUM EKLE