Acun Ilıcalı: "Emre Belözoğlu o kadar övmemeliydi, Galatasaray'ı abartıyorlar"

Fenerbahçeliliği ile bilinen ünlü televizyoncu ve Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, 343 Digital Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı: "Emre Belözoğlu o kadar övmemeliydi, Galatasaray'ı abartıyorlar"

Acun Ilıcalı, gündemle ilgili konuşurken Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Galatasaray ile ilgili sözlerini değerlendirdi.

Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"EMRE BELÖZOĞLU, O DERECE ÖVMEMELİYDİ"

"Emre Belözoğlu'nun Galatasaray için 'Tarihinin en iyi kadrosu' sözlerini kesinlikle doğru bulmuyorum. O derece övmemeliydi. Büyük kulüplerle Anadolu takımları arasında fark var ama ben Galatasaray'ın abartıldığı kadar iyi bir kadrosu olduğunu düşünmüyorum."

"VAR, SADECE OFSAYT İÇİN KULLANILSIN"

"VAR sistemi kaldırılsın. Eskiden hakemler tarafından bir karar veriliyordu, ihale ona kalıyordu. Şimdi işin içine yorum girdi. Tartışmalar daha çok arttı. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da eleştiriler devam ediyor. Bence yalnız ofsayt için kullanılsın yeterli."

"TFF BAŞKANLIĞI HEDEFİM YOK"

"Hedeflerim arasında TFF Başkanlığı yok. Bunu net ve kesin bir dille söyleyebilirim. Bu toplardan uzak duruyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 15:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 1 ay Önce

İyi ediyorsun.. Bir de TFF Başkanı olursan yandık ihtimalini bile düşünemiyoruz.. Dükkanları kapatırız demek.. Eline ayağına bulaştırırsın...Ama olmaz olmaz diye düşünmek lazım zire son 25-30 senedir ayaklar hep baş oldu sen de onların sayesinde yükseldin Sayın Acun Firarda..

Yunus
Yunus - 1 ay Önce

Acun gs ını kısksnma