"Acun Ilıcalı, Galatasaray maçı öncesi teklif yaptı"

Galatasaray, Süper Lig'de Pazartesi günü oynayacağı Başakşehir maçını hazırlıklarını sürdürüyor.

"Acun Ilıcalı, Galatasaray maçı öncesi teklif yaptı"

Galatasaray - Başakşehir maçı öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

ACUN ILICALI TEKLİF YAPTI

Hull City'nin sahibi ve Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı, Galatasaray maçı öncesi Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na teklif yaptı.

GALATASARAY CEPHESİNDEN TEPKİ

Gelecek sezon Hull City'nin başına getirmeyi düşündüğü Emre Belözoğlu'na mesaj gönderen Ilıcalı'nın Galatasaray maçı öncesi bu görüşmeyi gerçekleştirmesi tepkiye neden oldu.

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, yaşanan olayın detaylarını aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"EMRE BLÖZOĞLU İLE BİR ARAYA GELİYOR"

"Bugün menajer Ekrem Okumuş, Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu ile bir araya geliyor. Gelecek sezon Acun Ilıcalı'nın kendisini Hull City'nin başında (Çok) görmek istediğini söylüyor. Emre Belözoğlu 'Hayırlısı' diyor... Bu durumun Galatasaray - Başakşehir maçı öncesi yaşanması." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2023, 13:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Keşke yaptıkları çirkeflikler bunun gibi girişimler ile sınırlı olsa!! Bunlar GS rakiplerine bir şekilde teşvikte verebilirler!! GS şampiyon olacak ise bunlar rağmen maçlarını kazanmak zorunda. 5. Şampiyonluğa giderken de Ankaragucu ne teşvik verildiğini A.G Cafer açıklamadı mi? O zaman beğenmedikleri Haluk Ulusoy bunun üstünü kapatmadı mı!! GS bunu hiç gündeme bile getirmedi!! Zaten GS camiasının en büyük yanlışı bu tip olayları hiç gündeme getirmemesi değil mi? 7 0 Hatay maçı için bir kaç GS muhabiri haricinde konuşan olmadığı için çebiş kendini sütten çıkmış ak kaşık sanıyor!!!