Acun Ilıcalı: "Galatasaraylı futbolcular dayak yemedi, 15 dakika geçtikten sonra soyunma odasına gittiler"

Hull City'nin sahibi ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu.

Acun Ilıcalı: "Galatasaraylı futbolcular dayak yemedi, 15 dakika geçtikten sonra soyunma odasına gittiler"

BTV Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, 2012 yılında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı kıyaslmalarına cevap verdi.

Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"HİÇBİR GALATASRAYLI FUTBOLCU DAYAK YEMEDİ"

"2012'de Galatasaray takımı, Kadıköy'de şampiyon olduğunda futbolcular tepinerek, birbirlerinin üstüne çıkarak rahat rahat sevindiler. Bu sevinçten 10-15 dakika geçtikten sonra soyunma odasına gittiler. Fenerbahçeli taraftarlar, ondan sonra sahaya girdiler. Hiçbir Galatasaraylı futbolcu dayak falan yemedi. Çevik kuvvet sahaya girdi ve taraftarlara müdahale ederek olayları alevlendirmeden püskürttüler."

"TRABZON'DAN YAŞANAN OALYLARIN BENZERİ YOK"

"Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olayların benzeri Türkiye'de hiçbir zaman yaşanmadı. Maç biter bitmez hemen sahaya girdiler ve futbolcuları hedef aldılar. Fenerbahçeli futbolcular da kendini savundular. Yerde yatanlara tekmeler de var. Bunları zaten kurullar değerlendirecektir. Ben yaşananlara tek taraflı bakmıyorum."

"BURADA PROVAKASYON VAR"

"Ben defalarca Trabzon'a gittim, hiçbir zaman böyle bir şey yaşamadım. Burada provakasyon var. Korku filmi gibi. İnternetten görüntüleri görüyorum, adamlar her şeyi planlamış." 

"HALİL UMUT MELER MESLEĞİNE İHANET ETTTİ"

"Hakem Halil Umut Meler ise mesleğine ihanet etmiştir. Maçı devam ettirerek çok büyük yanlışa imza attı." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 16:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 1 ay Önce

Kadıköy'de yapılan rezillikleri ne çabuk unutmuşsun.. o zaman "Acun Firarda" dalaveresiyle uğraşıyordun.. elektriklerin söndürüldüğünü, gs'lı oyuncuların üzerine rezil şeylerin atıldığını küfür ve hakaretin dizboyu olduğunu unuttuk mu sanıyorsun? Ne alakası var.. biz FB'nin kupasını çalmadık ki bileğimizin hakkıyla aldık o kupayı.. Birileri Trabzon'un kupasını çaldılar ve mesele o..

Vatan Vatan
Vatan Vatan - 1 ay Önce

O zaman Galatasaray şampiyon olmuş ve bir yıl önce Trabzon'dan çaldığnız şampiyonluğu Galatasaray'danda çalmak için 9 puan farkı 4.5 düşürüp FB yi şampiyon yapmak için uydurma hırsızlık girişimiydi ve başarısız oldu bunu unutmadık biz zaten 6 hafta önce şampiyonduk