"Acun Ilıcalı'nın yıldız oyuncusu Galatasaray'a geliyor"

Ara transfer döneminde hareketli günler yaşaması beklenen Galatasaray, Ocak ayında büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.

"Acun Ilıcalı'nın yıldız oyuncusu Galatasaray'a geliyor"

Antalyapor'da gösterdiği başarılı performansın ardından İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'ye transfer olan Doğukan Sinik, Galatasaray'ın transfer listesindeki yerini koruyor.

Sarı-Kırmızılı kulüpte çizilen son yol haritasına göre, Doğukan'ın transferi için gelecek sezon değil, Ocak ayı hedefleniyor.

TAKAS FORMÜLÜ DEVREDE

Doğukan transferinde Galatasaray'ın, Hull City'den talep edilecek bir oyuncuyu takasta gönderme ihtimalinin olduğu da gelen haberler arasında.

Görüşmeler bir süre daha devam edecek. Kanatlarda yerli alternatifini artırmak isteyen sarı kırmızılılar, bu transferde ısrarcı olacak.

Diğer taraftan aynı pozisyonda oynayan Halil Akbunar'ın transferi konusunda da görüşmeler tamamlanmak üzere. SarıKırmızılılar böylece şampiyonluk yarışında güçlü ve derin bir yerli rotasyonuna sahip olmayı amaçlıyor.

4 MİLYON EURO

İki kulüp arasında bazı görüşmelerin yapıldığı, genç oyuncuya Türkiye'den başka taliplerin de olduğu belirtilirken, yönetimin bonservis konusunda bir çözüm arayışı içine girdiği öğrenildi.

Doğukan'ın bonservisine 4 milyon Euro ödeyen Hull City, bu rakamın altında oyuncuyu satmaya kesinlikle yanaşmıyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2022, 17:31
YORUM EKLE