Nevzat Dindar: "Icardi yönetimle görüştü ve flaş kararını bildirdi"

Galatasaray'da sakatlığı şok etkisi yaratan Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Arjantinli golcü yönetime kararını iletti.

Nevzat Dindar: "Icardi yönetimle görüştü ve flaş kararını bildirdi"

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş ve Başakşehir karşı oynayan Galatasaray'da Icardi attığı goller ve yükselen performansıyla dikkat çekmişti. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir gündemde bulunan Icardi, sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili kararını verdi. Arjantinli golcü yönetime kararını iletti.

SAKATLIĞI GEÇTİ FLORYA'YA DÖNDÜ

Mauro Icardi Dünya Kupası'na verilen aranın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavisi Arjantin'de devam eden golcü futbolcu bu nedenle Galatasaray'ın Antalya kampına katılamamıştı. Cumartesi gecesi İstanbul'a dönen yıldız futbolcunun tedavisine Sarı-Kırmızılı kulübün tesislerinde devam ediliyor.

ICARDI'DEN YÖNETİME 'DEVAM' MESAJI

Galatasaray’da kiralık forma giyen veya bir senelik opsiyonlu kontrat yapan futbolcular mutlu ve devam etmek istiyorlar. Sarı-kırmızılılarda şüphesiz durumu en çok merak edilen isim olan Icardi ile beraber yine kiralık olarak forma giyen Rashica, önümüzdeki sezon da Galatasaray’da devam etme düşüncesinde olduklarını kulüp yetkililerine söyledi.

ICARDI İÇİN BİR ADIM ÖNDE

Özellikle Icardi’nin kendisine gösterilen yaklaşımdan dolayı çok etkilendiği ve oyuncunun Galatasaray’da kalması için bu durumun çok büyük bir fırsat olduğu bildirildi. Yine Rashica’nın da Galatasaray’da devam etme arzusunda olduğu ve bonservisinin alınmasını beklediği kaydedildi.

Aslan’da bir senelik sözleşme imzalayan ve ikinci senesi opsiyona bağlı olan Mertens ve Mata gibi isimlerin de devam etme arzusunda olduğu kaydedildi.

SEFEROVIC HARİÇ

Sarı-kırmızılı takımda Seferovic dışında kiralık olarak forma giyen isimlerden kimsenin mutsuz olmaması ve kariyerlerini burada sürdürme isteği Florya’daki büyük değişime bağlanıyor.

ICARDI MÜJDESİ: BONSERVİS ÇALIŞMALARI VAR

Dursun Özbek, "Icardi dünya yıldızı, çok önemli, çok değerli bir futbolcu. Ligin bundan sonraki bölümüne de damga vuracak. Galatasaray'ın Icardi'nin bonservisi ile ilgili çalışmaları var ama aynı zamanda bütçeyi de düşünmek zorundayız. Sezon sonuna daha çok var, bugünden bir şey ifade etmek yanlış olur. Sezon sonu bunlar gündeme gelir, teknik ekibin vereceği raporlar ve o günkü finansal yapı da önemli." diye konuştu.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2022, 14:54
YORUM EKLE