"Galatasaray'a transfer olmadan önce Fenerbahçeliydim ama sonra Galatasaraylı oldum"

Türk futbolunun önemli teknik adamlarından ve Galatasaray ile 3 kupa kazanma başarısı gösteren Hamza Hamzaoğlu, gündemle ilgili açıklamalar yaptı.

"Galatasaray'a transfer olmadan önce Fenerbahçeliydim ama sonra Galatasaraylı oldum"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, SkySpor Youtube kanalında Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Hamzaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'DA BAŞARAN İLK TEKNİK DİREKTÖRÜM"

"Galatasaray'da tek sezonda 3 kupa kazanan ilk teknik direktör benim. Fatih Terim benden sonra başardı. Kendisi benim için değerli bir insandır. Milli Takımda yardımcılığını yaptım."

"GALATASARAY'A TRANSFER OLMADAN ÖNCE FENERBAHÇE'LİYDİM"

"Futbolculuk kariyerimde Galatasaray'a transfer olmadan önce Fenerbahçe'liydim ama Galatasaray'da önemli başarılar kazandıktan sonra Galatasaraylı oldum. Bunu söylemekten çekinmiyorum. Eşim, kızım ve ben kongre üyesiyiz. İnşallah oğlumu da kongre üyesi yapacağız."

"HER KULÜPTEN SAYGI GÖRÜYORUM"

"Allah'a şükürler olsun, her kulüpten saygı görüyorum. Çünkü ben sadece kendi camiama değil, diğer kulüpler ve onların taraftarlarına da saygı gösterdiğim için karşılığını alıyorum."

"GALATASARAY HEP ÖNDE OLUR"

"Galatasaray ile şampiyonluk yarışındakafa kafa gidiyorsanız Galatasaray hep önde olur. Çünkü başarıyı özümsemiş bir kulüp. Camia olarak çok iyi konsantre oluyorlar. Teknik ekibi, futbolcusu, yönetimi... O yüzden Fenerbahçe'den daha çok başarılı oluyorlar."

"FENERBAHÇE İYİYDİ AMA GALATASARAY DAHA İYİ"

"Sezona başladığımız zaman Okan Buruk avantajlıydı çünkü şampiyon olmuş kadrosunu korudu ve üzerine takviyeler yaparak kadrosunu daha da güçlendirdi. Fenerbahçe bu sene iyiydi ama Galatasaray daha iyiydi. Gözüken o ki Galatasaray şampiyon olacak ama matematiksel olarak yarış devam ettiği için kesin bir şey demek de doğru değil."

3 TRANSFER CEVABI

"Avrupa'dan bir takımı çalıştırıp Galatasaray ve Fenerbahçe'den 3 oyuncu alma hakkınız olsa, kimleri alırdınız?" sorusuna ise Hamza Hamzaoğlu; "Muslera, Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu." cevabını verdi.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 09:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sorma geç
Sorma geç - 1 hafta Önce

Senden çok var. Sen kimsin?