"Acun Ilıcalı, videoyu kendisinin hazırlamadığını söyledi ve Galatasaray'dan özür diledi"

Fenerbahçe'nin rekabeti saha dışına çekerek sürekli Galatasaray'ı hedef alması futbol ortamını gerginleştiriyor.

"Acun Ilıcalı, videoyu kendisinin hazırlamadığını söyledi ve Galatasaray'dan özür diledi"

Fenerbahçe'nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yayınlanan videonun Acun Ilıcalı tarafınan hazırlandığı Ali Koç tarafından söylenmişti.

GALATASARAY TARAFTARINDAN BOYKOT

Galatasaraylı taraftarlar, yayınlanan görüntülerin ardından Acun Ilıcalı'ya büyük tepki gösterirken boykot çarğıları yapıldı.

ACUN ILICALI: "VİDEOYU BEN HAZIRLAMADIM"

Acun Ilıcalı'nın videoyu kendisinin hazırlamadığını söylediği belirtildi.

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık Youtube kanalında Acun Ilıcalı gündemiyle ilgili önemli bir bilgiyi aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ACUN ILICALI, ÖZÜR DİLEDİ"

"Acun Ilıcalı'nın hazırlattığı videoda Eyüpspor'un Galatasaray'ın arka bahçesi olduğu söyleniyor. Bu görüntülerden sonra Murat Özkaya ile Acun Ilıcalı, telefonda konuşuyor. Acun Ilıcalı, bu videoyu hazırlamadığını söylüyor. Benim aldığım bilgi bu. Hatta Acun Ilıcalı'nın bazı Galatasaraylı yöneticileri arayıp özür dilediğine dair bir bilgi de var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 13:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 1 ay Önce

A.Ilicalı rakip takım yönetimi ile oldukça organize işler çevirmektedir.Gecmis transferler döneminde GS aleyhine çevirdiği dolaplar hafizalardadir.GS taraftarı bu şahsı asla unutmaz.

Hamit Celik
Hamit Celik - 4 hafta Önce

O zaman ali koç gine Çin ali oyunu oynuyor sözüne başladığında acunun hazırladığı video dedi

Rustem Erol
Rustem Erol - 4 hafta Önce

Senin haberin olmadan bu videoyu hazırladılar ise! Sen ipin ucunu kaçırmışsın. Dikkatli ol acun durum böyle ise senin altını oyuyor elemanların.

Kürşad İlhan
Kürşad İlhan - 4 hafta Önce

Ali koç blöf yapıyor GS dan korkuyordu yenilirse alacağı tepkilerden sıyırmak için sürekli gündem değiştiriyorGs FBnin U19 takımına 10 gol atarsa Ali Koç bunun hesabını nasıl verecek onu düşünmeli bence