Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro maaş alacak, Galatasaray'a zarar verdiğini hissettiği an ayrılır"

Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğa doğru giderken bir yandan da Fenerbahçe'nin saha dışı operasyonlarıyla mücadele ediyor.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro maaş alacak, Galatasaray'a zarar verdiğini hissettiği an ayrılır"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KOMİK CEZALAR VERİLMİŞ"

"Olaylara ve fotoğraflara bakınca verilen cezalar biraz komik. Ceza değil bence ödül olmuş. Fenerbahçe cephesine göre bu cezalar bile olmaması gereken cezalar veya Trabzonspor cephesi farklı argümanlar öne sürecektir. Burada ben yaşanan servis edilen görütülere bakarak değerlendirme yapıyorum. Bu kadar kavga ve gürültünün olduğu arenada komik cezalar verilmiş. İş kontrolden çıktı. Sahaya giren taraftarı artık istediğin gibi dövebilirsin."

"BU KARAR EMSAL TEŞKİL EDECEK"

"Galatasaray'da da yumruklarını iyi konuşturabilecek oyuncular var. Sahaya girene karşı kendini savunur. Elbette ironi yapıyoruz ama hukuksal anlamda bu karar emsal teşkil edecek."

"OSAYI'NİN HEYKELİ ALEX'İN YNAINA DİKİLİR"

"Bazı görüntüler şiddet içeren +18 görüntülerdi. Bunlar sadece görünen yüzü. Fenerbahçe cephesinin bu kararlara bir tepkisi olacaktır. Osayi halk kahramanı oldu. Alex'in yanına heykeli de dikilir. Trabzonspor cephesinden bir açıklama bekliyorum. Madem ortada bir eylem var bunun karşılığında bu ceza varsa herkes ona göre takılacak. Fenerbahçe bu cezalara itiraz edecektir."

"SAHA DIŞI TÜM AKTÖRLER GALATASARAY'IN ALEYHİNE"

"Galatasaray sadece sahada yanıt verebilir. Saha dışı tüm aktörler Galatasaray'ın aleyhine... Galatasaray taraftarı da az değil bütün anketler de bunu gösteriyor. Galatasaray'ın büyüklüğünün birilerinin farkında olması gerektiğini düşünüyorum ama Galatasaray'ın yanıtı sahada olmalı. Saha dışındaki bütün unsurlar Galatasaray'ın aleyhine."

"ICARDI SİZE MESAJI VERİR"

"Galatasaray başkanvekiline göndermede bulunup tehditte bulunursanız Icardi de size mesajı verir. Bütün dünyada ses getirebilecek bir oyuncu. Ali Koç'a sahada attığı golle bir göndermede bulundu. Uykusuz kalacak kişi Erden Timur mu olur başkası mı olur onu zaman gösterir. Galatasaray taraftarı Icardi'nin golünden sonra tatlı tatlı uyumuştur."

"GALATASARAY, BEKLENTİLERİN ALTINDAYDI"

"Hatayspor'u çok beğendim. Galatasaray kötüydü ama Hatayspor'un da hakkını verelim. Milli araların bütün büyük takımlara olumsuz yansıdığını söyleyebiliriz. Galatasaray'ın performansı beklentilerin altındaydı."

"SUÇ DUYURSUNDA BULUNULACAK"

"Galatasaray, Ali Koç'un açıklamaları sonrası Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunacak."

"MUSLERA, 2.5 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK"

"Muslera ile 1+1 yıllık sözleşme yapılacak ve yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak. Sözleşme zaten beklenen bir gelişmeydi. Kalecilerin zaten sahada bulunma yaşları biraz daha ilerledi. Daha geç yaşlarda jübile yapabiliyorlar. Buffon örneği var. Muslera'nın tartışılacak bir performansı yok. Muslera, Galatasaray'daki hikayesinin kötü bitmesini istemeyecektir. Galatasaray'a zarar verdiğini hissettiği an ayrılır. Kime nasip olur bir takımın kalesini 13 yıl korumak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 05:21
YORUM EKLE