Erman Toroğlu: "Galatasaray parasını düşürsün ve takımda tutsun, Türkiye'de başarılı"

Galatasaray, bir yandan şampiyonluğa doğru ilerlerken bir yandan da Fenerbahçe ve Ali Koç ile saha dışında mücadele ediyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray parasını düşürsün ve takımda tutsun, Türkiye'de başarılı"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, MERTENS'İ TAKIMDA TUTSUN"

"Hatayspor oyuna daha hakim oynadı ancak Galatasaray kalitesiyle yine kazanmayı bildi. Mertens, Ziyech bunlar önemli. Bence yönetim olabildiğince parasını düşürsün ve Mertens'i takımda tutsun. Takımı idare ediyor. İleri ve geri arasında köprü görevi görüyor. Yeri geliyor oyunu hızlandırıyor, yeri geliyor yavaşlatıyor. Türkiye'de başarılı."

"MUSLERA İSTEMEDİĞİ SÜRECE GİTMEMELİ"

"Fernando Muslera'nın performansı zaten tartışılmaz. Kaptanlık da yakışıyor. Saha dışında da başarılı. Takım arkadaşlarıyla hep pozitif. Kendi istemediği sürece gitmemeli." 

"ICARDI SEN BIRAK, YÖNETİCİLER DİDİŞSİN"

"Futbolcu ve teknik adam, bu açıklamalara girmemeli. Icardi iyi oyuncu ama bu işlere girersen sahadaki iyi futbolundan uzaklaşırsın. Bırak, yöneticiler aralarında didişsin"

"FENERBAHÇELİ ARKADAŞLAR, 'BİZİMLE DALGA GEÇTİ' DİYORLAR"

"Fenerbahçeli arkadaşlar ‘Ali Koç bizimle dalga geçti’ diyorlar. Yola çıkınca bitireceksin ya da yola çıkmayacaksın. Ne oldu? O kadar insan topladın, bu muydu yani? Şehir dışından uçaklarla otobüslerle gelenlere yazık değil mi? İlk defa hayretler içerisinde kaldım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cem Mert
Cem Mert - 4 hafta Önce

Ali Koç a dedesi oyuncak alır elma şekeri yalatirdi babası şirketten uzak dursun diye para verip oyuncak aldı onunla oynasın eğlensin diye bu oyuncağın ismi fb