Ahmet Akcan: "Artık Galatasaray'da antrenmanlara bile çıkmamalı, takımda çürük elma olmamalı"

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Angelino ile devre atasında yolların ayrılması bekleniyor.

Ahmet Akcan: "Artık Galatasaray'da antrenmanlara bile çıkmamalı, takımda çürük elma olmamalı"

A Spor yorumcusu Ahmet Akcan, Galatasaray'ın İspanyol sol beki Angelino gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Akcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"EN DOĞRU SOL BEK BULUNUP ALINMALI"

"Galatasaray'da zaman doldu. Dursun Özbek'in açıklamalarından sonra Galatasaray'ın yapması gereken bir sol bek almak. Onun için de en doğru sol bek bulunup alınmalı."

"TAKIM İÇİNDE ÇÜRÜK ELMA OLMAMALI"

"Futbolun doğrularından bir tanesi de takımın içinde olan futbolcuların hiçbirinin çürük elma olmaması lazım. Dolayısıyla önümüzdeki maçta oynayabilecek tarzda oyuncuların kadroda olması lazım."

"ARTIK ANTRENMANLARA BİLE ÇIKMAMALI"

"Angelino'nun artık Galatasaray'da anternmanlara bile çıkmaması lazım. Eğer oynatmayacaksan niye tutuyorsun? Demek ki Angelino'yu aldığın anda hata yapmışsın ve onu rahat ettirecek bir ortam oluşturamamışsın. Zaten hata yaptıklarını kabul ediyorlar ki sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen oynatmayacaklarını söylüyorlar. Oyantmayacağın bir oyuncuyu takımın içinde tutmanın da hiçbir faydası yok."

"BAŞKA BİR KULÜBE GİTMESİ İÇİN KONUŞULMALI YOKSA OTURUR, PARASINI ALIR"

"Galatasaray'ın yapacağı en güzel şey Angelino ile tatlı bir şekilde vedalaşmak ve oynayacağı bir kulübe göndermek için konuşmak. Yoksa burada oturur, istediği antrenman yapar ve parasının tamamını Galatasaray'dan alır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023, 21:01
YORUM EKLE