Murat Sancak: "Galatasaray maçından sonra ağzıma geleni söyledim ve sonra sattım, ihanet edemezsin"

Galatasaray ile ilgili yapılan çirkin algı operasyonları her geçen gün devam ediyor. Son olarak Adana Demirspor maçında sarı kırmızılı formayı giyen eski oyuncularla ilgili mesnetsiz sözler söylenmişti.

Murat Sancak: "Galatasaray maçından sonra ağzıma geleni söyledim ve sonra sattım, ihanet edemezsin"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaraylı eski oyuncuların sarı kırmızılılara karşı oynadığı maçlardaki performanslarının eleştiri almasıyla ilgili konuştu.

TRT Spor'u konuğu olan Murat Sancak, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sancak'ın açıklamaları şu şekilde:

Younes Belhanda'ya Galatasaray maçına yönelik yapılan eleştirilerle ilgili Adana Demirspor Başkanı şunları söyledi:

"ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNADIKLARINDA DUYGUSALLIK OLUYOR"

"Ben bunu daha önce başka oyuncularda da yaşadım. Maalesef bir takımdan bir oyuncu aldığın zaman, daha sonra o takıma karşı oynattığın zaman duygusallık var. Performansına yansıyor. Kötü niyet var mı? Bana göre yok ama ister istemez performansa yansıyor."

"MONTELLA, O OYUNCULARI İYİ HATIRLAR"

"Mesela Fatih Karagümrük'ten Erkan Zengin diye bir oyuncu almıştım. İstanbul'da maça geldik, Fatih Karagümrüklü taraftarlar Erkan Zengin'e tezahürat edip alkışladılar. Şimdi o oyuncunun Fatih Karagümrük'e karşı iyi oynamasını beklemeyin. Ben bunu Vincenzo Montella'ya söylemiştim. 'O oyuncuları, o takımlara karşı oynadığımız zaman oynatma' demiştim. Montella o oyuncuları iyi hatırlar."

"SERKAN HOCAYA, 'BÖYLE OYNARSA DAKİKA 50 DE OLSA ÇIKART' DEDİM"

"Belhanda'yla ilgili ben devre arasında Serkan hocaya söylemiştim. 'Böyle oynarsa, dakika 50 de olsa çıkart' demiştim. Söyledim yani, neticede de çıkardı. Bir kere hata yaptık, gol yedik. Emre Akbaba o kadar namuslu, o kadar dürüst bir çocuk ki onun yaptığı hata... Bir sene önce İstanbul'da Galatasaray maçında nasıl oynadığını, taraftarların nasıl yuhaladığını da biliyoruz."

Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçı sonrasında Henry Onyekuru'nun sosyal medyada viral olan görüntüsüne dair konuşan Murat Sancak, şunlaru söyledi. 

"SOYUNMA ODASINDA AĞZIMA GELENİ SÖYLEMİŞTİM"

"Henry Onyekuru alkışlanmıştı. Henry Onyekuru, maçtan sonra Fernando Muslera ile haşır neşir olmuştu. Ben ondan sonra zaten Henry Onyekuru'yu sattım. Soyunma odasında da ona ağzıma geleni de söylemiştim. Benden ekmeği yiyorsun, sen buraya ihanet edemezsin. Takım arkadaşın olabilir, maçtan sonra gidersin soyunma odasına, orada tebrik eedersin. Herkesin seyrettiği bir maç olduğu, başka bir takımın şampiyonluk yarışında olduğu mücadelede sen saha ortasında haşır neşir olup sarılamazsın, eğlenemezsin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, 23:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 5 ay Önce

fenere yenilince de konuşsaydın keşke

Mustafa keyifli
Mustafa keyifli - 5 ay Önce

Merak etme başkan hepinizi üst üste koyup şampiyon olacağız KORKMAYIN TİTREYİN....

Mehmet demir
Mehmet demir - 5 ay Önce

Sen fenerbahçe üyesi olup tribünlerde şov yaparken sorun yok oyunu tebrik ettim böyle hadi oradan

Samet nuferr
Samet nuferr - 5 ay Önce

Hakiki Galatasaray li futbolcu ahlaklı olur.

Adem Akarsu
Adem Akarsu - 5 ay Önce

Çok kıymetli futbol yöneticileri!
Bu ülkeye hukuk geldiği gün, bakalım haliniz nice olacak...

Batman
Batman - 5 ay Önce

Malumun ilanı