Metin Karabaş: "Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık olursa kimse şaşırmasın, hep aynı şeyi yapıyor"

Galatasaray'da Ocak ayında yeni transferlerin yanı sıra birçok isimle yollar ayrılabilir.

Metin Karabaş: "Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık olursa kimse şaşırmasın, hep aynı şeyi yapıyor"

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, Vole Plıs Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili sıcak gelişmeleri aktardı.

Karabaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"MANCHESTER UNITED'IN BOEY'E İLGİSİ RESMİYETE ÇOK YAKIN"

"Manchester United'ın Sacha Boey ile ilgilendiğini biliyoruz. Bu ilgi artık resmiyete çok yakın durumda. Boey de Avrupa'nın 5 büyük liginde oynayıp Fransa Milli Takımı'na gitmek istiyor. Galatasaray, devre arasında bırakmak istemiyor ama 20 milyon Euro üzerinde bir teklif gelmesi durumunda izin verilmek durumunda kalabilirler. Okan hoca da aslında gitmesine karşı. Oyuncunun istekleri ve kulübün gerçekleri doğrultusunda teklif gelirse Sacha Boey istemeye istemeye olsa da İngiltere'nin yolunu tutabilir."

"NELSSON İÇİN RESMİ TEKLİF GELİRSE YOLLAR AYRILACAK"

"Nelsson'a gelen bazı tekliflerin olduğunu duyuyoruz. Resmi olarak teklif gelirse değerlendirilecek ve yollar ayrılacak." 

"NDOMBELE'Yİ BİRKAÇ TAKIM TAKİP EDİYOR, AYRILMAK İSTİYOR"

"Ndombele'yi Fransa'dan birkaç takımın takibine aldı. Ndombele ayrılmak istiyor, Galatasaray da oyuncudan çıkmak istiyor."

"ANGELINO, BUNDAN SONRA OLMAZ"

"Angelino olmadı, bundan sonra da olmaz ve yol ayrılığı söz konusu."

"LAZIO'NUN KEREM'E İLGİSİ VAR"

"Kerem Aktürkoğlu'na Lazio'nun bir ilgisi var ama Kerem, sezon sonunu işaret ediyor. Devre arasında ayrılma gibi bir isteği yok. Sezon sonunda tekrardan ilgi olursa yollar ayrılabilir."

"ZAHA, İNGİLTERE'YE DÖNME DÜŞÜNCESİNDE"

"Wilfried Zaha, çok büyük umutlarla transfer edildi ama ortaya koyduğu performans beklentileri karşılamadı. Beklenti çok daha büyüktü. Zaha'nın tamamen Galatasaray'a ve Türkiye'ye odaklandığını düşünmüyorum. Hala ritmini bulamadı. Kafa olarak da İngiltere'ye dönme düşüncesinde. Böyle bir şey olursa Galatasaray, ısrarcı davranmayacak. Teklfi gelirse Glaatasaray, kendi ekonomik menfaatlerini düşünebilir. Sürpriz bir ayrılık olursa kimse şaşırmasın. Vücut dili de artık çok sıktı. Her şeyde aynı şeyi yapıyor ve takımın motivasyonunu düşürüyor. Eli kolu oynadığı kadar ayakları oynasaydı gerçek Zaha'yı görürdük. Zaha ve Galatasaray uyumu istenilen seviyede değil."

"SOL BEK İÇİN SPINAZZOLA ÖN PLANDA"

"Sol bek transferi için Roma'dan Spinazzola ismi ön plana çıktı. Henüz çok erken ama listede var. Galatasaray, bu transfer için bir bütçe ayıracak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, 15:14
YORUM EKLE