Galatasaray'a 57 milyon Euro'luk yıldız! Hemen ayrılmak istiyor!

Galatasaray'da operasyon başladı. Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk’un görüşmesinden 8 numara ve sol beke transfer kararı çıktı.

Galatasaray'a 57 milyon Euro'luk yıldız! Hemen ayrılmak istiyor!

Galatasaray’ın Ocak ayındaki transfer planı netleşti. Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki son maçında Kopenhag’a yenilerek Devler Ligi’ne veda eden ve UEFA Avrupa Ligi son 32 turu için bilet alan Sarı Kırmızılılar, Avrupa’daki kaderinin netleşmesiyle transferdeki yol haritasını güncelledi.

İKİ BÖLGE İÇİN CİDDİ BİR BÜTÇE AYRILACAK

Sezon başından bu yana hem 8 numarada hem de sol bekte ciddi sıkıntılar yaşayan Cim Bom’da, Dursun Özbek, Erden Timur ve Okan Buruk’un bir araya geldiği toplantıda iki pozisyon için de ciddi bir bütçe ayrılmasına karar verildi. Diğer taraftan gönderilecek oyuncular konusunda da fikir birliği sağlanmış durumda.

NDOMBELE, GERİ GÖNDERİLECEK

İlk olarak Tottenham’dan büyük umutlarla kiralanan, hatta 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuna da sahip olunan Ndombele gözden çıkarıldı. Şu ana kadar takıma hiçbir katkısı olmayan Fransız oyuncunun kiralık sözleşmesi feshedilecek ve İngiltere’ye geri gönderilecek.

TORREIRA'YA GÜÇLÜ BİR PARTNER

Aynı pozisyonda Ndombele’nin dışında Oliveira, Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan gibi birçok oyuncuyu deneyen Sarı Kırmızılılar, Torreira’ya güçlü bir partner bulacak.

ANGELINO'NUN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Diğer önemli karar da yine beklendiği üzere Angelino konusunda alındı. Sezon başında Leipzig’den kiralanan ve 20 maça çıkması durumunda 6.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesi devreye girecek olan İspanyol futbolcu, son şansını Kopenhag sınavında kullandı.

19 maçta görev alan ve ne hücumda ne de savunmada etkili olabilen 26 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesi de feshedilecek. Angelino’ya yurt dışından talipler olduğu ve Leipzig’in oyuncuyu tekrar bir başka takıma göndereceği belirlendi.

SOL BEKE GARANTİ TRANSFER

Sol bekte artık macera aramak istemeyen Aslan, buraya garanti bir transfer yapıp ligde Avrupa’da ve kupada hedefe ilerlemeyi hedefliyor.

SPINAZZOLA İÇİN İTALYA ÇIKARMASI

Bu doğrultuda kısa süre önce Roma’nın 30 yaşındaki sol beki Leonardo Spinazzola’yı gündemine alan Sarı Kırmızılılar, birkaç gün içerisinde İtalya’ya çıkarma yaparak nabız yoklayacak.

Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve şu ana kadar kontrat konusunda bir anlaşma sağlanmayan tecrübeli savunmacı, Galatasaray’ın ilgisine sıcak yaklaşıyor.

MOURINHO'NUN KARARI ÇOK ÖNEMLİ

Bu noktada hocası Mourinho’nun oyuncuyla ilgili vereceği karar büyük önem taşıyor.

Sarı Kırmızılı kulüp, Roma’nın oyuncuyu satmayı kabul etmesi ve bonservis bedelini uygun tutması halinde, yıllık maaş teklifini yüksek tutacak.

Roma’da en fazla maaş alan isimler arasında yer alan Spinazzola’nın, yine bu yönde bir maddi beklenti içerisinde olduğu belirtildi. Angelino’nun 6.5 milyon Euro’luk zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan Galatasaray Yönetimi, söz konusu bütçeyi tamamen Spinazzola transferine ayırmış durumda.

ORTA SAHA İÇİN GENİŞ BİR LİSTE

Yaz döneminde beklenen orta saha transferini yapamayan Galatasaray, ocak ayındaki takviye için gözünü karartmış durumda. Şu ana kadar birçok isimle temas kuran Sarı Kırmızılılar, geniş bir aday listesi çerçevesinde girişimlerini sürdürüyor.

JORGINHO BOMBASI

Bir taraftan da fırsat transferi için takibe devam eden Cim Bom, rotayı sürpriz bir hamleyle İngiltere’ye kırdı. Gündemde bu kez Arsenal’in 31 yaşındaki orta sahası Jorginho var.

Brezilya kökenli olan, ancak İtalya Milli Takımı’nda oynayan ve Arsenal’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcuyla en kısa sürede bir görüşme yapılacak.

FORMASINI KAYBETTİĞİ İÇİN ŞİKAYETÇİ

Premier Lig’deki son 2 maçta yedek bekleyen, ondan önceki 2 maçta ise sadece 1’er dakika süre alabilen Jorginho, formasını kaybettiği için şikayetçi.

HEMEN AYRILMAK İSTİYOR

Geçen sezonun devre arasında Chelsea’den Arsenal’e 11.5 milyon Euro’ya transfer olan ve 1,5 yıllık sözleşme imzalanan yıldız oyuncu, sezon sonunu beklemeden ayrılmaya sıcak bakıyor.

MİLLİ TAKIM İÇİN DÜZENLİ OYNAMAK İSTİYOR

EURO 2024’te İtalya formasını giymeye devam edebilmek için düzenli oynamak isteyen Jorginho’nun, Galatasaray’a transfer edilmesi halinde Torreira ile çok iyi bir uyum yakalayacağı düşünülüyor.

Brezilya’da doğan ancak çocuk yaşta ailesiyle taşındığı İtalya’da futbola başlayan Jorginho, Hellas Verona’da adını duyurduktan sonra 2014’te 9.5 milyon Euro’ya Napoli’ye transfer oldu.

57 MİLYON EURO'YA CHELSEA'YE GİTMİŞTİ

Burada mükemmel bir çıkış yakalayan yıldız orta saha, 2018 yazında 57 milyon Euro’ya Chelsea’ye imza attı. İngiliz devinin Avrupa Ligi’nden Şampiyonlar Ligi’ne, UEFA Süper Kupası’ndan FIFA Kulüpler Dünya Kupası’na kadar zaferlere ambargo koyduğu dönemin kilit oyuncusu olan Jorginho, 2021’de düzenlenen EURO 2020’nin şampiyonu İtalya’nın da en değerli isimlerinden biriydi.

Son dönemde kariyerinde düşüş yaşayan İtalyan yıldız, yeniden bir çıkış noktası arıyor.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, 03:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Haluk Çağımdar
Haluk Çağımdar - 5 ay Önce

Gs ye yakışır transferler bekliyorum

Kayseri li
Kayseri li - 5 ay Önce

Aklımızla alay ediyorlar.yola çıkınca kervan dizilmez.eksik varmiy di vardı.bir üst tür oara getircekmuydi .alınacak oyuncunun parası cikacakmuydi.evet .evet.firmalarini böylemi idare ediyorlar.galata sarayla oyun oynuyorlar.

Turhan eriş
Turhan eriş - 5 ay Önce

Yorum yapsamda yayinlamazsiniz.
Eger okan buruk a sorupta onun istediklerini alacaksanız peşin soylüyorum yine kazık yersiniz. Yunusu,rafinshayi, zoniolayı ,mitschöyü almayan onların yerine ndombelayı, zahayı ,teteyi alan ve begenen oynatan gs yın gecen yılki hızlı futbolunu tarihe gö.en okan buruk bu işlerden anlamıyor.
GS ya oglunun görüşleriyle futbolcu alandan hayır gelmez. Mertensi,icardiyi takıma küstürdü. Acele okanın biletini kesin. Bu plak 1 kere dinlenir. Sonrası at çöpe gitsin.

Gs
Gs - 5 ay Önce

Selamün Aleyküm leyküm Eyer gerçektende iki transfer adam gibi yapılsaydı Belkide ALLAH'U ALEM şimdi Gala şampiyonlar ligi farlı bitmiştir.