Ahmet Çakar: "Erden Timur senden özür diliyorum, sen haklı çıktın, doğruymuş"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Ahmet Çakar: "Erden Timur senden özür diliyorum, sen haklı çıktın, doğruymuş"

Süper Lig'de son haftalara doğru girilirken Galatasaray üzerinden yapılan operasyonlar büyük dikkat çekiyor.

Sarı kırmızılılar, tüm yapılanlara galibiyet alarak cevap verirken Fenerbahçe iler arasındaki puan farkını 9'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Adana Demirspor maçı sonrasında gündem yaratan açıklamalarda bulunmuştu.

AHMET ÇAKAR, ERDEN TİMUR'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Erden Timur'dan özür dilerken şunları söyledi:

"SEN HAKLI ÇIKTIN"

"Sayın Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, senden özür diliyorum. Sen haklı çıktın. TFF, MHK, Yayıncı kuruluş Galatasaray'a operasyon halindeler."

"YAPTIĞIN AÇIKLAMALAR DOĞRUYMUŞ"

"İlk başta gözüme hoş gelmedin ama verdiğin bilgiler, yaptığın açıklamalar doğruymuş. Emre Akbaba'nın pozisyonu kırmızı kart. Üstüne Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yapılanlarla yanıldığımı fark ettim." dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2023, 11:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 1 yıl Önce

Özür dilemekte bir erdemdir

Ali Aksoy
Ali Aksoy - 1 yıl Önce

Türkiye'de futbol artık sahalardan çok medya üzerinden oynanıyor. Liyakatsizlik, kötü yönetim ve adaletsizlik böyle devam ettikçe kendi kendimizi yer dururuz. Üç milyonluk ülkeler bizi yenip giderler.

Adalet tarafsız
Adalet tarafsız - 1 yıl Önce

Senin onun ve bu türlerin hangi takımda olması önemli değil amaçları belli camialari bir birine düşürmek ülkede kaos çıkarmak az menfaat karşılığı ülkenin geleceğini tehlikeye atmak yazık insanları camialari ülkeyi sıkıntıya düşürmek size kaybettirir

Serkan Özdemir
Serkan Özdemir - 1 yıl Önce

GS nasıl olsa şampiyon olacak kupayi da Fenerbahçe alsin dercesine basaksehir macinda istarla verilmeyen penaltı ve var a gidilmiyor ya kardesim var niye var ayip Galatasaray in genel anlamda verilmeyen lihene kırmızı kartlar ve penaltılar var futbolunda icine ettiniz