Ahmet Çakar: "Galatasaray'a bunu yapan haysiyetsiz ve şerefsizin en önde gidenidir"

Galatasaray'ın önlenemez yükselişi rakiplerinin masa başı oyunlarına başvurmasına neden oluyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'a bunu yapan haysiyetsiz ve şerefsizin en önde gidenidir"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray camiasına iftira atanlara sert tepki gösterdi.

GALATASARAY KARŞI OPERASYON

Ahmet Çakar, lig ve Avrupa'da namağlup yoluna devam eden Galatasaray hakkında algı operasyonları yapıldığını dile getirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BUNU YAPAN HAYSİYETSİZ, ŞEREFSİZDİR"

"Galatasaray Spor Kulübü'nü herhangi bir terör örgütü ile bağdaştırmaya çalışıyorlar. Bunu yapan haysiyetsiz ve şerefsizin en önde gidenidir. Bu iftirayı atmak bile en büyük suçtur."

"CEVAP BEKLİYORUM"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 4 sene önce VAR operatörleri için Fetöcü demişti. Onların kim olduklarını bilmiyorum, cevabını bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, 23:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Aydın
Murat Aydın - 8 ay Önce

Yanlış düşünce. Yabancı futbolcu İstediği kadar iyi olsun, 32 yaşından sonra alınmamalı. Bu istisnaya değecek tek oyuncu önce Hagi, sonra Drogba idi. Kısa süreli başarı için iki sene sonra emekli olacak yıldız oyuncu yerine, iki sene sonra yıldız olabilecek yetenekli genç (öncelikle yerli, sonra yabancı) oyuncu almak daha mantıklı. Arda Güler, Rodriguez gibi. Zaten GS ve FB son yıllarda mümkün oldukça bu tip genç oyuncuları kadrolarına katıyor. Sürdürülebilir ve kalıcı başarı için asıl gerekli olan bu.