Nevzat Dindar: "İki tane yan yana koysan olmaz, keşke bir yıl daha Galatasaray'da kalsaydı"

Galatasaray'da milli arada hareketli gündem yaşanırken hedefler doğrultusunda hamleler yapılıyor.

Nevzat Dindar: "İki tane yan yana koysan olmaz, keşke bir yıl daha Galatasaray'da kalsaydı"

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer TV yayınında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray bu hafta kazandı, gidişat çok iyi. Manchester zaferi çok önemli. Galatasaray'ın iyi gittiğinin farkında değil diğerleri. Fenerbahçe bir yerde takılacak. O sinyalleri veriyor. Kusursuz bir takım değil. Daha kışı görmedi. Bunun sakatlığı, cezası var."

"Fenerbahçe'yi zor bir süreç bekliyor. Galatasaray açısından Şampiyonlar Ligi daha üst düzey. Galatasaray 8'de 7, Fenerbahçe 8'de 8 yaptı. Fenerbahçe'de panik butonuna basılmazsa yarış böyle devam eder."

"Galatasaray taraftarı takımını izlerken gurur duyuyor. Okan hoca takımına daha hakim olmaya başladı. Yeni transferlerin adaptasyonu gerekiyordu. Mertens'i nasıl kullanayım, son 30 mu yapayım, Kerem'i solda mı ortada mı kullanayım? Bunlar zaman alan meseleler."

"Kerem Aktürkoğlu'nun 3. Lig'den gelip sol açık olarak Galatasaray'da kendini göstermesi büyük bir hikaye. Barcelona maçlarında performans verdi. Şimdi de 10 numaraya evrilmesi başlı başına bir olay. Gareth Bale bire bir aynı örnek değil ama Tottenham'da sol bekken Real Madrid'de hücum oyuncusu oldu."

"Derbi maçlar belirleyici olacak. Diğer takımların puan almaya hali yok. Niye Süper Lig'e çıkıyorsunuz? Büyük takımlara karşı direnemiyorlar. Galatasaray, Kayseri'de nasıl puan kaybetti anlamadım. Fenerbahçe, Trabzon'da zorlanır, Adana'da puan kaybeder. Galatasaray'ın da Beşiktaş maçı çok zor. Premier Lig'de kötü diyebileceğin kadro bile direnç gösteriyor büyük takıma."

"NBA'de Play-off'lar çok izleniyor, daha heyecanlı. Play-off'u tartışalım. İki tane takım sürekli kazanıyor. Bazı hocalar baştan yenilgiyi kabul etmiş. Ya ligdeki takım sayısını düşürelim. Daha kaliteli kadrolar olur. 12 takım olursa sonrasında play-off olarak devam eder. Bu ligi heyecanlı kılmak için bu formülleri konuşalım."

"Bakambu konusunda çok büyük beklenti yoktu. Gomis'in boşluğunu doldurabilir mi? İki tane Bakambu'yu yan yana koysan olmaz. Keşke bir yıl daha Galatasaray'da kalsaydı."

"Hakim Ziyech Fas Milli Takımı'ndan davet aldı. Orada antrenmanlara devam ediyor. Beşiktaş maçında oynar."

"Oliviera zor ama Nelsson'a gelen teklif değerlendirilebilir. Onu kulübede tutmak lüks olacak. Şampiyonlar Ligi hedefinde uzaklaşılırsa devre arasında Galatasaray 20 milyon Euro'Ya satar. Nelsson seneye takımda kalmaz."

"Bu sene Galatasaray'ın parolasına slogan bulmak lazım. Korsan değil gerçek şampiyon. Icardi, Torreira, maç sonu sevinci, taraftarı... Korsana hayır diyoruz."

"Kerem hep üzerine koyarak gidiyor. Eleştirilecek birçok nokta var ama adam hayal ediyor. Manchester'a karşı bile bunu deniyor. Öngörülemeyen davranışları rakibin de kafasını karıştırıyor. İngiltere neden olmasın?"

"Icardi'nin kafayla Beşiktaş'a attığı gol çok iyidi. Bence Fenerbahçe'ye attığı gol değerliyidi. Ben sıralamaya koyarsam Manchester'a attığı golü derim."

"Erden Timur konuşacak ve önemli açıklamalar yapacak. Konuştuğu vakit şiddetli etki yaratıyor. Bütün sezon konuşuluyor sonra. Bu sene organize şekilde sosyal medyada çalışma var. Hakem hatalarına dikkat çekecek."

Kaynak: Skorer

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, 12:11
YORUM EKLE