Fırat Günayer: "Kimsenin aklına gelmiyor, Galatasaray transfer ediyor"

Galatasaray, ligde Fenerbahçe'nin 4 puan önünde dolu dizgin şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Fırat Günayer: "Kimsenin aklına gelmiyor, Galatasaray transfer ediyor"

TRT Spor yorumcusu Fırat Günayer, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Günayer'in açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY KİMSENİN AKLINA GELMİYOR, GALATASARAY GETİRİYOR"

"Galatasaray, Kerem Demribay'ı transfer ederken mesela kimsenin aklına gelmiyor mu? Nasıl kimsenin aklına gelmiyor da Galatasaray getiriyor. Herkes golcü arıyor, mesela Icardi'yi alıyorlar. Diğer takımlar kaleci buluyor, olmuyor ama Muslera yıllardır oynuyor."

"SEZONA DAMGA VURAN OYUNCULARDAN BİRİ"

"Kerem Demribay'ın sezona damga vuran oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum. Attığı gol muazzamdı. Galatasaray'ın bu sezon bütün oyununa etki etti. Adam, Sergio Olivera'yı kesti, yok etti. Oliveira, gözden düşen oyuncu haline geldi."

"BAŞARISIZ OLUNCA HEMEN GÖNDERİYORLAR"

"Morutan ile Cicaldau'ya belli bir para veriyorlar olmayınca mesela '1-2 sezon bekleyelim' demiyorlar. Hiç öyle bir şey yok. Galatasaray, başarısız olduğu anda gönderiyor. Uzun yıllardır kazanıyor olmasının sebebi de bu mantalite."

"RAKİPLER İÇİN KORKUTUCU"

"Ligde çok acayip bir noktaya geldiler. Gelecek sezonlar açısından da rakipler için korkutucu bir durum. Şu anda ligin çok üzerindeler. Galatasaray'ın ciddi bir güç farkı var. Galatasaray'ı durdurmak çok zor. Okan Buruk da bu sezonun tartışmasız en başarılı teknik adamı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gazçok
Gazçok - 2 hafta Önce

Verin gazı. Bitrsiye kadar!