Ahmet Çakar: "Galatasaray'da daha düne kadar bu adama neler söylendi ama bak işte adam verim alıyor"

Süper Lig'de son haftalara girilirken Galatasaray, emin adımlarla şampiyonluğa ilerlerken Fenerbahçe'de kaos ortamı oluştu.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da daha düne kadar bu adama neler söylendi ama bak işte adam verim alıyor"

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İSMAİL KARTAL, KOMPLEKS YAŞIYOR"

"Fenerbahçe'de Edin Dzeko niye yedek? Senin 1 numaralı golcün Edin Dzeko. Derbide oynatmayacaksan hangi maçlarda oynatacaksın? Bunu geçtim, diğer yıldız oyuncun Bonucci'yi durduk yere kadroya almadın. İsmail Kartal, son 1,5 ayda büyük yanlışlar yapıyor. Şimdi de kompleks yaşıyor. Maç 2-2 bitseydi, sen o zaman eleştirileri görürdün."

"OKAN BURUK TAVİZ VERDİ, MEYVESİNİ ALDI"

"Galatasaray'da Okan Buruk yıldız futbolculara taviz veriyor, iyi idare ediyor. Sonucunda da meyvesini aldı. Mauro Icardi yurt dışına gidiyor, Wanda Nara ile gezmeler tozmalar, ailesini ziyaret ediyor, dönüyor ama 1-2 antrenmanla golünü atıyor. Daha düne kadar Hakim Ziyech'e neler söylendi? Yok kronik sakat, yok disiplinsiz, bak işte adam verim alıyor."

"GOMIS OLAYININ ÜSTÜNÜ ÖRTTÜ"

"Geçen sene Bafetimbi Gomis olayı yaşandı. Okan Buruk, hemen olayların üstünü örttü. Bir hafta geçmeden Gomis kadroya döndü ve Okan Buruk oynattı ama aynı Gomis'i yıllar önce Fatih Terim idare edemedi, sezona ve Şampiyonlar Ligi'ne forvetsiz girdiler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 10:19
YORUM EKLE