Tanju Çolak: "Galatasaray'dan aldığı paranın hakkını veriyor, iki oyuncu da harikulade seviyede"

Galatasaray, Süper Lig'de son 4 haftaya Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider olarak girdi.

Tanju Çolak: "Galatasaray'dan aldığı paranın hakkını veriyor, iki oyuncu da harikulade seviyede"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI"

"Galatasaray'ın Adana Demirspor'u yenmesiyle Fenerbahçelilerin hevesleri kursaklarında kaldı. Kalesinde devleşen Fernando Muslera gördük. 3-4 tane net pozisyon çıkardı."

"KEREM DEMİRBAY, FENERBAHÇE'DE İLK 11 OYNAYAMAZ"

"Galatasaray'ı çok güçlü ve çok hırslı görmedim. Çok yan pas ypatılar ve pas hatasıyla oynadılar. Mauro Icardi ileride yalnız kaldı. Kerem Demirbay gol atmasına rağmen iyi değildi. Fazla koşmadı, ikili mücadeleleri kaybetti ve pas hataları yaptı. Kerem Demirbay, bence Fenerbahçe'de ilk 11 oynayamaz. Belki Adana'daki hava şartları futbolcuları biraz etkilemiş olabilir."

"ZIYECH'İN KALİTELİ AYAĞI VAR"

"Hakim Ziyech çok güçlü değildi, kaliteli bir ayağı var. İlk yarıdaki şutları dağlara taşlara gitmişti. İkinci yarıda ilk isabetli şutu gol oldu. Barış Alper Yılmaz ise tam tersi çok güçlüydü ama kolay toplar kaybetti."

"NELSSON ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERİYOR"

"Dries Mertens ve Lucas Torreira harikulade seviyedeler. Set oyunu sevmiyorlar, çabuk oynuyorlar. Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Victor Nelsson da aldığı paranın hakkını veriyor."

"ICARDI, GOL KRALI OLUR"

"Edin Dzeko'nun morali yerinde değil. Çünkü hocası onu hep oyundan çıkarıyor. İsmail Kartal, forveti çiftlemeye korkuyor. Beşiktaş derbisinde de zaten ilk 11'e almadı. O yüzden Mauro Icardi'nin gol krallığı yarışında birinci olacağını düşünüyorum."

"GALATASARAY'A HOCA OLMAK ÖYLE KOLAY DEĞİL"

"Arda Turan ne yapmış? Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarmış. O kadar kaliteli kadroyu ben de Süper Lig'e çıkarırım. Herkes böyle bir takımı çalıştırmak isterdi. Galatasaray'a hoca olmak öyle kolay değil. Sağda solda 'Şöyle yapacağım, şunu başaracağım' diyorsun ama Süper Lig performansını göreceğiz. Futbolculuk kariyeri çok iyi, çalıştığı hocalardan bir şeyler alması gerekiyor."  ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 09:21
YORUM EKLE