Suat Umurhan: "Galatasaray'a büyük bir gösterişle geldi ama şu anda bir kopuş dönemi var"

Galatasaray, lig ve Avrupa'da namağlup yoluna devam ederek milli araya girdi.

Suat Umurhan: "Galatasaray'a büyük bir gösterişle geldi ama şu anda bir kopuş dönemi var"

A Spor yorumcusu Suat Umurhan, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Umurhan'ın açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ'İ KİMSE KESEMEZ"

"Galatasaray'da şu anda Davinson Sanchez'i kesecek kimse görünmüyor. Onun yanına forma bulmaya çalışacaklar. Şu anda Abdülkerim Bardakcı ile iyi gidiyorlar. Nelsson'un yapacak bir şeyi yok. Biraz rotasyon oyuncusuna döner, biraz kulübeden gelir ama uzun süreçte Nelsson gibi net bir stopere ihtiyaç var."

"KAAN AYHAN BİR JOKER"

"Okan hoca, Kaan Ayhan'dan bir joker olarak faydalanacak. Maç içinde bile stoper başlatıp sonradan öne çıkartabilir. Galatasaray'ın elini rahatlatan bir oyuncu. Geçen sezon bu kadar etkili değildi. Bu sene takıma alışmasıyla birlikte taşlar daha fazla yerine oturdu."

"NDOMBELE, ARTIK İLK 11'E KOYULMALI"

"Ndombele artık sinyali verdi. Bu saatten sonra ilk 11'e koyulmalı ve düzenli bir şekilde oynayıp alışmalı. Ndombele, üstünden planlar yapılmalı. Torreira ile bir an önce uyum sağlanmalı."

"ZIYECH'TE KOPUŞ DÖNEMİ

"Galatasaray'ın tıkandığı yer Hakim Ziyech. İyi başladı ve büyük bir gösterişle geldi. Şu anda bir kopuş dönemi var. Milli Takıma gitti. Orada oynayıp oynamayacağını merak ediyorum. Eğer orada oynarsa demek ki manevi bir sorunla beraber kulübeye çekilmiş olarak görürürüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, 09:32
YORUM EKLE