"Okan Buruk izin verdi, ikisi de Ocak ayında gidiyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gözden düşen Victor Nelsson ve Sergio Oliveira'nın devre arasında takımdan ayrılmalarına izin verdi.

"Okan Buruk izin verdi, ikisi de Ocak ayında gidiyor"

Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Angelino, Tete, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez gibi yıldız isimleri kadrosunda bulundıran Galatasaray'da gözler devre arasında takımdan ayrılacak isimlere çevrildi. Okan Buruk, iki yıldız oyuncunun takımdan ayrılmasına izin veriyor.

SERGIO OLIVEIRA, KULÜBEYE ÇEKİLDİ

Geçen sezon Galatasaray'da gösterdiği performans ile şampiyonlukta payı olan yıldız oyuncu Sergio Oliveira, bu sezon forma giymekte zorlanıyor. 

Manchester United maçına sonradan girip yaptığı hata ile takımın gol yemesine de neden olan Oliveira, formayı Kerem Demirbay ve Ndombele'ye kaptırırken zaman zaman Kaan Ayhan'da bölgesinde forma giydi.  

OKAN BURUK, OLIVEIRA'NIN AYRILMASINA İZİN VERDİ

Okan Buruk, Sergio Oliveira'nın takımdan ayrılmasına izin verdi. Yaz transfer döneminde gitmesine kesin gözüyle bakılan fakat takımda kalan tecrübeli oyuncunun Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılabileceği ve Galatasaray yönetiminin, Oliveira için gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacağı ifade ediliyor. 

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sergio Oliveira bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maçta görev yaptı ve 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

DİĞER İSİM VICTOR NELSSON

Galatasaray'da sezon sonu takımdan ayrılma ihtimali olmuş daha sonra devam edilme kararı alınan Victor Nelsson'un da devre arasında ayrılmasına izin verilecek. Formayı Davinson Sanchez'e kaptıran Danimarkalı oyuncu için gelen teklifler değerlendirmeye alınıyor.

AVRUPA'DAN BİRÇOK TEKLİF GELMİŞTİ

Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson'u Tottenham ve Arsenal başta olmak üzere birçok kulüp talip olmuş fakat Cim Bom, az bulduğu gerekçesiyle gelen teklifleri reddetmişti.

NELSSON'A DA İZİN VERİLECEK

Okan Buruk'un da onayını alan yönetim, Victor Nelsson'un da gitmek istemesi halinde oyuncuya izin vereceği kaydedildi. Yıldız oyuncuya gelecek iyi transfer teklifi sonrası yönetim gitmesine izin verecek.

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, 20:03
YORUM EKLE