Ahmet Çakar, Galatasaray'a yapılan operasyonu açıkladı

Galatasaray'a karşı yapılan operasyonlara rağmen rakiplerinin kollanması büyük dikkat çekiyor.

Ahmet Çakar, Galatasaray'a yapılan operasyonu açıkladı

Beşiktaş, Süper Lig'de Giresunspor'u 3-1 mağlup ederken maçta skandal bir pozsiyon yaşandı.

Karşılaşmada iki gol atan Vincent Abaoubakar, rakibine vurmasına rağmen kırmızı kart görmedi ve hatta faul bile verilmedi.

beIN SPORTS'A TEPKİLER

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un ise bu pozsiyonu tek bir açıdan ve sadece kısaca göstermesi de tepkilere neden oldu.

VAR DA YİNE ÖZGÜR YANKAYA

VAR hakemi olan ve aynı zamanda Galatasaray - Başakşehir maçının da VAR hakemi olup skandal kararlar veren Özgür Yankaya bu pozisyonda da uyarıda bulunmadı.

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, operasyonların amacını dile getirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"BUNLARIN AMACI GALATASARAY'I AŞAĞI ÇEKMEK"

"Aboubakar'ın rakibinin ensesine attığı yumruğu yayıncı kuruluş niye gizledi? VAR hakemlerine bildirmediniz! Aboubakar yumruğu vuruyor ve hayat devam ediyor! VAR hakemlerine muhtemelen bildirmediler. Bunların amacı Galatasaray'ı aşağı çekip, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı zirveye yaklaştırmak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 02:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Alpaslan Türkmen
Alpaslan Türkmen - 1 yıl Önce

Onların bir hesabı varsa Yüce Rabbim'inde bir hesabı vardır elbet, bekleyelim görelim...

Fetih Aytekin
Fetih Aytekin - 1 yıl Önce

Kupada da GS operasyon çekildi kupadan elediler sebebi bu yıl FB ye kupayı aldırmak bakınız kesin kupayı FB ye verecekler bekleyin görün

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Dört bir tarafımız bizim ile sahada baş edemeyeceğini anlayan kahpe düşmanlarla çevrili!! Bunlara papuc bırakmamak lazım. GS futbolcular maçlara konsantre olmalı. Her bir futbolcu iki kişilik oynamalı yüreğini ciğerini ortaya koymalı. GS taraftarı her maçta statlari tıka basa doldurup takımı son dakikaya kadar destek vermeli. Emeğimizin karşılığını söke söke alacağız inşAllah.

Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Süper lig hırsız ligi oldu her dalavere var utanç verici her kurumda sahtekarlar var süper yok mafya lig var fenerbahçeyi şampiyon yapın bitsin yeter bu rezalet

Erol
Erol - 1 yıl Önce

Bariz operasyon var galatasaraya .futbolu çok bilmeye gerek yok galatasaray uefa ya gitmeli .gözlemci çağırmalı .ortada suç var .suça göz yumma ve destekleme var ülke futbolu zarar gördü

Atilla Erel
Atilla Erel - 1 yıl Önce

Yahu Ahmet senin hakemligin zamanini da biliriz.O zaman da GS'a yaranmak icin yirtinirdin simdi de ayni,isin gucun ysygara.