Ahmet Çakar: "Galatasaray'da çok ağır bir sorun var, hepimizin gözünden kaçtı"

Galatasaray'da uzun süredir yaşanan sol bek sorunu yaşanmaya devam ediyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da çok ağır bir sorun var, hepimizin gözünden kaçtı"

Galatasaray'ın sol bek böglesinde Kazımcan Karataş ve Angelino'dan istenilen verimler alınamadı.

GALATASARAY'DA SOL BEK SORUNSALI

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"HEPİMİZİN GÖZÜNDEN KAÇTI"

"Çok ağır bir sorunsal var ve hepimizin gözünden kaçtı. Galatasaray'da tartışılması gereken en önemli konulardan biri de Kazımcan Karataş sorunsalı." 

"KAZIMCAM İTİLMİŞ, KAKILMIŞTIR"

"Bayern Münih gibi bir takıma karşı Kazımcan'ı koyuyorsun, Rizespor maçında Angelino'yu çıkarınca niye Kazımcan'ı koymuyprsun? 'Senin yüzünden Bayern maçını kaybettik, Abdülkerim'i sola koyarım ve seni Rize'de bile oynatmam.' mesajı veriyorsun. Bunlar hoş şeyler değil. Kazım, itilmiş kakılmıştır. Şu anda Kazımcan'ın morali bozuk." ifafelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, 02:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Han
Hüseyin Han - 7 ay Önce

Kazımcan morali bozuk olacak diye yine mi oynatılmalı? Kazımcan çok tecrübesiz çaylak bir futbolcu. Iyi olacak sabra ihtiyacı var. Tabi ki onun yüzünden Bayern maçı gitti, bu onun suçu değil Demirbay 'ın da işe yaramaz olduğunu anlamayan Okan hoca 'nın.

Polat Can
Polat Can - 7 ay Önce

Galatasaray'ın tek sorunu oyuna presle başlamayın çok yavaş oynaması ceza alanına çok fazla girmemesi ve Muslera'nın degaj yapmayıp oyunu eli ile ceza alanı içinde başlatması dur Galatasaray'ın oyuna presle başlaması hep ilerde basması zaten gdnlerinde olxn bir durumdur Okan Burukun oyunu yavaş oynatma ve pres yaptırmaması çift forvetle oynatmama inadı bize çok pahalıya mal olacak lütfen kulüpten biri çıkıp bu adamı uyarsin

Uğur Can
Uğur Can - 7 ay Önce

Ben Okan Hocanın Rizespor maçında Kazımcan'ı ilk onbirde oynatırdım. Angelinho 3-5-2 nin sol kanat oyuncusu, defansa katkısıçok az.